İLİM ÖĞRENCİLERİNE BAŞKAN KARABACAK’TAN HEDİYE

Darıca 24.05.2017 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İLİM ÖĞRENCİLERİNE BAŞKAN KARABACAK’TAN HEDİYE

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Özel İlim İlkokulu 4. sınıfta okuyan en başarılı ilk üç öğrenciye hediye bisikletlerini verdi. Özel İlim Okul Müdürü Halil Bulut, başarılarında ötürü Taha Kerem Baş, Zeynep Su Aydın, Azra Reyyan Duranı ve öğretmenlerini tebrik etti. İlkokul ve Ortaokul olarak yoğun ve başarı odaklı bir çalışma temposu benimsediklerinin altını çizen Bulut, bundan sonra da bu çizgide ilerleyeceklerini, başarılı ve hedefi olan öğrenciler yetiştireceklerini belirtti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, minik öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılı olmalarını diledi. Karabacak, “Eğitimin her zaman destekçisiyiz ve destekçisi olmaya devam ediyoruz. Darıca Belediyesi olarak İlçemizde bulunan Özel İlim Koleji öğrencilerinden 4. Sınıfa giden ve en başarılı ilk üç sıralamasına giren yavrularımıza bisikletlerini hediye ettik.” dedi. 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Özel İlim İlkokulu 4. sınıfta okuyan en başarılı ilk üç öğrenciye hediye bisikletlerini verdi.

Özel İlim Okul Müdürü Halil Bulut, başarılarında ötürü Taha Kerem Baş, Zeynep Su Aydın, Azra Reyyan Duranı ve öğretmenlerini tebrik etti. İlkokul ve Ortaokul olarak yoğun ve başarı odaklı bir çalışma temposu benimsediklerinin altını çizen Bulut, bundan sonra da bu çizgide ilerleyeceklerini, başarılı ve hedefi olan öğrenciler yetiştireceklerini belirtti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, minik öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılı olmalarını diledi. Karabacak, “Eğitimin her zaman destekçisiyiz ve destekçisi olmaya devam ediyoruz. Darıca Belediyesi olarak İlçemizde bulunan Özel İlim Koleji öğrencilerinden 4. Sınıfa giden ve en başarılı ilk üç sıralamasına giren yavrularımıza bisikletlerini hediye ettik.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.