İlim Yayma Cemiyeti'nden Başkan Demirci'ye Ziyaret

Çayırova 15.03.2018 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İlim Yayma Cemiyeti'nden Başkan Demirci'ye Ziyaret

Gebze ve Kocaeli İlim Yayma Cemiyetlerinin başkanlarını ve yönetimlerini kabul eden başkan Demirci, ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Gebze İlim Yayma Cemiyetini ağırladı.

İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi Başkanı Sedat Çelik ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Demirci, cemiyetin çalışmaları hakkında bilgiler veren Çelik’e teşekkür etti. Çayırova Belediyesi olarak ilçenin değişiminde büyük adımlar attıklarını hatırlatan Demirci, yapılan yatırımlar hakkında misafirlerini bilgilendirdi. Günün bir diğer ziyaretinde ise bu kez Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş ve yönetimini kabul eden Demirci, nazik ziyaretlerinden dolayı Utaş’a teşekkürlerini iletti. İlim Yayma Cemiyetinin ve tüm şubelerinin eğitim başta olmak üzere birçok konuda yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiğini aktaran Demirci, bir milletin birlik ve beraberliğini koruması, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi adına herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yapması gerektiğini söyledi. İlim Yayma Cemiyetinin yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiklerini de açıklayan Demirci, Kurumun kuruluşundan bugüne kadar birçok değerli insanı yetiştiren bir anlayışın eseri olduğunu söyledi. Derneklerin ve tüm sivil toplum kurumlarının gönüllü teşekküller olarak  toplumun ilerlemesinde ülkenin gelişmesinde rol oynadığını belirten Başkan Demirci, özellikle İlim Yayma Cemiyeti gibi, insana yatırım yapan, dolayısıyla geleceğimize yatırım yapan Derneklerimizin daha da büyük sorumlulukları olduğunu söyledi. Belediye olarak şehri imar ederken nesli ihya etmeyi de kendilerine düstur edindiklerini vurgulayan Başkan Demirci, sadece yol, köprü, altyapı gibi bayındırlık faaliyetleri  değil, eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarına da dev yatırımlar yaptıklarını sözlerine ekledi.
Gebze ve Kocaeli İlim Yayma Cemiyetlerinin başkanlarını ve yönetimlerini kabul eden başkan Demirci, ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Gebze İlim Yayma Cemiyetini ağırladı.

İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi Başkanı Sedat Çelik ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Demirci, cemiyetin çalışmaları hakkında bilgiler veren Çelik’e teşekkür etti. Çayırova Belediyesi olarak ilçenin değişiminde büyük adımlar attıklarını hatırlatan Demirci, yapılan yatırımlar hakkında misafirlerini bilgilendirdi.

Günün bir diğer ziyaretinde ise bu kez Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş ve yönetimini kabul eden Demirci, nazik ziyaretlerinden dolayı Utaş’a teşekkürlerini iletti. İlim Yayma Cemiyetinin ve tüm şubelerinin eğitim başta olmak üzere birçok konuda yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiğini aktaran Demirci, bir milletin birlik ve beraberliğini koruması, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi adına herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yapması gerektiğini söyledi. İlim Yayma Cemiyetinin yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiklerini de açıklayan Demirci, Kurumun kuruluşundan bugüne kadar birçok değerli insanı yetiştiren bir anlayışın eseri olduğunu söyledi. Derneklerin ve tüm sivil toplum kurumlarının gönüllü teşekküller olarak  toplumun ilerlemesinde ülkenin gelişmesinde rol oynadığını belirten Başkan Demirci, özellikle İlim Yayma Cemiyeti gibi, insana yatırım yapan, dolayısıyla geleceğimize yatırım yapan Derneklerimizin daha da büyük sorumlulukları olduğunu söyledi. Belediye olarak şehri imar ederken nesli ihya etmeyi de kendilerine düstur edindiklerini vurgulayan Başkan Demirci, sadece yol, köprü, altyapı gibi bayındırlık faaliyetleri  değil, eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarına da dev yatırımlar yaptıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.