İlimize hayırlı olsun

Kocaeli 30.06.2020 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İlimize hayırlı olsun

 Bayrak sevgisi ile bilinen ilimizin başarılı işadamlarından Abdin Öztürk’ün yeğenleri akaryakıt istasyonları zincirine bir yenisini eklediler. Yasin Çuku, Yücel Öztürk ve Yusuf Kesler ortaklığında açılan Derince Çeliksoy Petrol, bugün düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Her daim yerli marka ile iş birliği içinde olduklarını kaydeden Çuku, Türkiye Petrolleri ile iş ortaklığı içinde olduklarını ve kurumsallıktan ödün vermediklerini söyledi. SEKTÖRDE 20 YIL Sektörde yaklaşık 20 yıldır başarıyla isminden söz ettiren ve farklı illerdeki akaryakıt istasyonları ile hizmet verdiklerini söyleyen Çuku, pandemi sürecinde hijyen ve temizliğe önem verdikleni kaydederek tedbirlere uyduklarını belirtti. Kaliteyi en uygun fiyat karşılığında müşterilerine sunmaya devam edeceklerinin altını çizen Çuku, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vereceklerini ifade etti.  YILDIRIM KURDELEYİ KESTİ  İş ve sanayi dünyasından çok sayıda tanınan isimlerin katıldığı açılış töreninde kurdeleyi kesen isimlerden birisi olan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Abdin Öztürk ve ilimize yeni bir istihdam alanı kazandıran  Yasin Çuku, Yücel Öztürk ve Yusuf Kesler’i yalnız bırakmadı. Çeliksoy Petrol’ün hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, başarı temennisinde bulundu.

 Bayrak sevgisi ile bilinen ilimizin başarılı işadamlarından Abdin Öztürk’ün yeğenleri akaryakıt istasyonları zincirine bir yenisini eklediler. Yasin Çuku, Yücel Öztürk ve Yusuf Kesler ortaklığında açılan Derince Çeliksoy Petrol, bugün düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Her daim yerli marka ile iş birliği içinde olduklarını kaydeden Çuku, Türkiye Petrolleri ile iş ortaklığı içinde olduklarını ve kurumsallıktan ödün vermediklerini söyledi.

SEKTÖRDE 20 YIL

Sektörde yaklaşık 20 yıldır başarıyla isminden söz ettiren ve farklı illerdeki akaryakıt istasyonları ile hizmet verdiklerini söyleyen Çuku, pandemi sürecinde hijyen ve temizliğe önem verdikleni kaydederek tedbirlere uyduklarını belirtti. Kaliteyi en uygun fiyat karşılığında müşterilerine sunmaya devam edeceklerinin altını çizen Çuku, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vereceklerini ifade etti. 

YILDIRIM KURDELEYİ KESTİ 

İş ve sanayi dünyasından çok sayıda tanınan isimlerin katıldığı açılış töreninde kurdeleyi kesen isimlerden birisi olan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Abdin Öztürk ve ilimize yeni bir istihdam alanı kazandıran  Yasin Çuku, Yücel Öztürk ve Yusuf Kesler’i yalnız bırakmadı. Çeliksoy Petrol’ün hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, başarı temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.