İlk Başkan Yardımcısı Özkan

Darıca 07.04.2019 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İlk Başkan Yardımcısı Özkan

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinin ardından Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık'a başkan yardımcılığı yapacak ilk isim Abdullatif Özkan olarak belirlendi.

Darıca Belediyesi'ne ilk olarak 2009 yerel seçimlerinin ardından Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi olarak giriş yapan Özkan daha sonra Has Parti saflarına geçti. Dönemin Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un Ak Parti ile birleşme kararı alması ile Özkan'da Ak PartiGrubu'nda yer aldı. 2014 yerel seçimlerinde Ak parti Belediye Meclis Üyesi Listesinde yer alan ve bu dönemde ikinci belediye meclis üyeliği görevi yapan Özkan son 2019 yerel seçimlerinde de Muzaffer Bıyık'ın listesinden önce meclis üyeliğine ardından da Darıca Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Kendisini ilk kutlayan isim ise yine Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu oldu.   Abdul Latif Özkan Kimdi? 1983 yılında Erzurum’da doğdu. Eğitim hayatını Sakarya üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünde tamamlayan Özkan 2006 yılında yapı denetim firmasında işe başladı. Özkan'ın kendine ait bir şirketi var. Özkan, evli ve iki çocuk babasıdır.
31 Mart 2019 Yerel seçimlerinin ardından Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık'a başkan yardımcılığı yapacak ilk isim Abdullatif Özkan olarak belirlendi.

Darıca Belediyesi'ne ilk olarak 2009 yerel seçimlerinin ardından Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi olarak giriş yapan Özkan daha sonra Has Parti saflarına geçti. Dönemin Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un Ak Parti ile birleşme kararı alması ile Özkan'da Ak PartiGrubu'nda yer aldı. 2014 yerel seçimlerinde Ak parti Belediye Meclis Üyesi Listesinde yer alan ve bu dönemde ikinci belediye meclis üyeliği görevi yapan Özkan son 2019 yerel seçimlerinde de Muzaffer Bıyık'ın listesinden önce meclis üyeliğine ardından da Darıca Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Kendisini ilk kutlayan isim ise yine Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu oldu.

 


Abdul Latif Özkan Kimdi?

1983 yılında Erzurum’da doğdu. Eğitim hayatını Sakarya üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünde tamamlayan Özkan 2006 yılında yapı denetim firmasında işe başladı. Özkan'ın kendine ait bir şirketi var.
Özkan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.