İLK-ÇEV İzcilik Kulübü’nden Jest!

Gebze 21.04.2015 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İLK-ÇEV İzcilik Kulübü’nden Jest!

İLK-ÇEV İzcilik Kulübü, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete kulüp liderleri Tuncay Başoğlu,Dinçer Ekinci,yönetim kurulu üyesi Mustafa Çelikbilek,Safa Tonyalı ve izciler iştirak etti. 2006 yılında, Gebze de YAŞANILABİLİR BİR TOPLUM; YAŞANILABİLİR BİR ÇEVRE anlayışıyla kurulan, Gebze İlim Kültür ve Çevre Derneği İLKÇEV, kurulduğu günden bu yana bu anlayışla çalışmalarına devam etmektedir.DERNEĞİMİZ Salı Seminerleri, Yaz Okulları, Salon Programları, Pazar Buluşmaları, Cuma sohbetleri, Kritik Analitik Düşünce Etkinlikleri, Kur-an ın Anlamı ile Buluşma Okumaları, Çevre organizasyonlar, Sosyal sorumluluk projeleri ve çeşitli sportif,sanatsal ve sosyal etkinlikleriyle, çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca 2008 yılından beri İzcilik alanında çok değişik çalışmalara imza atan derneğimiz, bu kapsamda bugüne kadar onlarca mahalli ve milli kamp yapmış ve halen izcilik çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürmektedir. Tuncay Başoğlu beraberindeki heyet ile getirdikleri kulüp izci fularını Kaymakam Mehmet Arslan’a takdim ederek ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, uğurlama programına davet etti. Kaymakamımız Mehmet Arslan ise, kulübü tanımak, faaliyetlerini duymaktan memnun olduklarını söyleyip sivil toplum kuruluşlarının toplum hayatındaki önemini vurgulayarak ,ülkemizin bu tür yerlere olan ihtiyaçları karşılamak için daha çok çalışmamız gerekliliği ve sayımızın artması temennisi ile çalışmalarda başarılar diledi.
İLK-ÇEV İzcilik Kulübü, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete kulüp liderleri Tuncay Başoğlu,Dinçer Ekinci,yönetim kurulu üyesi Mustafa Çelikbilek,Safa Tonyalı ve izciler iştirak etti.

2006 yılında, Gebze de YAŞANILABİLİR BİR TOPLUM; YAŞANILABİLİR BİR ÇEVRE anlayışıyla kurulan, Gebze İlim Kültür ve Çevre Derneği İLKÇEV, kurulduğu günden bu yana bu anlayışla çalışmalarına devam etmektedir.DERNEĞİMİZ Salı Seminerleri, Yaz Okulları, Salon Programları, Pazar Buluşmaları, Cuma sohbetleri, Kritik Analitik Düşünce Etkinlikleri, Kur-an ın Anlamı ile Buluşma Okumaları, Çevre organizasyonlar, Sosyal sorumluluk projeleri ve çeşitli sportif,sanatsal ve sosyal etkinlikleriyle, çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.


Ayrıca 2008 yılından beri İzcilik alanında çok değişik çalışmalara imza atan derneğimiz, bu kapsamda bugüne kadar onlarca mahalli ve milli kamp yapmış ve halen izcilik çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürmektedir.
Tuncay Başoğlu beraberindeki heyet ile getirdikleri kulüp izci fularını Kaymakam Mehmet Arslan’a takdim ederek ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, uğurlama programına davet etti.


Kaymakamımız Mehmet Arslan ise, kulübü tanımak, faaliyetlerini duymaktan memnun olduklarını söyleyip sivil toplum kuruluşlarının toplum hayatındaki önemini vurgulayarak ,ülkemizin bu tür yerlere olan ihtiyaçları karşılamak için daha çok çalışmamız gerekliliği ve sayımızın artması temennisi ile çalışmalarda başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.