19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlk Ders Zili Gebze’de Çaldı

Gebze 17.09.2018 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İlk Ders Zili Gebze’de Çaldı

2018-2019 Eğitim-öğretim yılının başlaması vesilesiyle Gebze Koç Ortaokulu’nda bir tören düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Çözüm üreten, sonuca odaklı insan yetiştirmek istiyoruz.” dedi.

Gerçekleşen törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye başkanı Adnan köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Koç Ortaokulu Müdürü İrfan Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törenin açılış konuşmasını Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptı. Doğan, “Bugün okullarda ilk ders zili çalacak. Öğrencilerimize hep çok çalışmaları konusunda nasihatte bulunsak da ahlaklı bir insan olmak en önemli olan eğitim. Öğrencilerimizi yarınlara hazırlarken aynı zamanda ahlaklı birer insan olarak da yetiştiriyoruz. Bu yıl Gebze’de eğitim seviyesini yükselteceğiz.” diye konuştu. BİLİŞİM MESLEKLERİ SEÇİN Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir konuşma yaptı. Başkan Köşker, “İyi okullarda okumak önemli. Bu yaşta hayaller oluşuyor. Lütfen bilişim yönünde meslekleri seçin. Gebze’de iş ve istihdam olanakları çok fazla. İstiyoruz ki Gebze’mizin çocukları iyi mesleklerde çalışsın. Biz de yatırımlarımızı bu yönde yaparak çocuklarımızın donanımlı olması için çalışıyoruz. İlçe milli eğitim müdürümüz, okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz ile Gebze’de eksik ne varsa tespit ediyoruz. Yeni eğitim yılında da öğrencilerimizden azim bekliyoruz.” dedi. EZBERDE OLUMLLU SONUÇLAR ALAMADIK Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuşmasında, “2018-2019 Eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu eğitim öğreti yılının sorunsuz olarak yaşarız. Güzel ve barılı bir eğitim yılı olur. Çocuklarımızı iyi insan olması için yetiştiriyoruz. Sorgulayacak, kendini ifade edecek ve kendi ayakları üzerinde duracak. Ezbere dayanan ve şıklara dayanan bir yapıda çok olumlu sonuçlar alamadık. Çözüm üreten sonuca odaklı insan yetiştirmek istiyoruz. GÜZEL AHLAK ÖNEMLİ Çocuklarımızı okula mutlu göndermek istiyoruz. Çocuklarımızın geleceğini kurabilen Gebze’de istihdam çok fazla. Her alanda işini iyi yapan. Biz çocuklarımızı mesleğini seven ve vatandaşlarımızı mutlu edecek şekilde yetiştiriyoruz. Önemli olan güzel ahlak. Özverimizle çocuklara örnek olmalıyız ki çocuklar da en iyi şekilde yetişsinler. Bütün öğretmenlerimizi saygı ile selamlıyorum. Yeni eğitim-öğretim yılı Gebze’mize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi. Yapılan konuşmaların ardından ilk ders zili çalındı ve Kaymakam Güler, Başkan Köşker ile Müdür Doğan sınıflara giderek öğrencilere başarılar diledi.     KÜBRA AKABALI  
2018-2019 Eğitim-öğretim yılının başlaması vesilesiyle Gebze Koç Ortaokulu’nda bir tören düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Çözüm üreten, sonuca odaklı insan yetiştirmek istiyoruz.” dedi.

Gerçekleşen törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye başkanı Adnan köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Koç Ortaokulu Müdürü İrfan Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törenin açılış konuşmasını Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptı. Doğan, “Bugün okullarda ilk ders zili çalacak. Öğrencilerimize hep çok çalışmaları konusunda nasihatte bulunsak da ahlaklı bir insan olmak en önemli olan eğitim. Öğrencilerimizi yarınlara hazırlarken aynı zamanda ahlaklı birer insan olarak da yetiştiriyoruz. Bu yıl Gebze’de eğitim seviyesini yükselteceğiz.” diye konuştu.

BİLİŞİM MESLEKLERİ SEÇİN

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir konuşma yaptı. Başkan Köşker, “İyi okullarda okumak önemli. Bu yaşta hayaller oluşuyor. Lütfen bilişim yönünde meslekleri seçin. Gebze’de iş ve istihdam olanakları çok fazla. İstiyoruz ki Gebze’mizin çocukları iyi mesleklerde çalışsın. Biz de yatırımlarımızı bu yönde yaparak çocuklarımızın donanımlı olması için çalışıyoruz. İlçe milli eğitim müdürümüz, okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz ile Gebze’de eksik ne varsa tespit ediyoruz. Yeni eğitim yılında da öğrencilerimizden azim bekliyoruz.” dedi.

EZBERDE OLUMLLU SONUÇLAR ALAMADIK

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuşmasında, “2018-2019 Eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu eğitim öğreti yılının sorunsuz olarak yaşarız. Güzel ve barılı bir eğitim yılı olur. Çocuklarımızı iyi insan olması için yetiştiriyoruz. Sorgulayacak, kendini ifade edecek ve kendi ayakları üzerinde duracak. Ezbere dayanan ve şıklara dayanan bir yapıda çok olumlu sonuçlar alamadık. Çözüm üreten sonuca odaklı insan yetiştirmek istiyoruz.

GÜZEL AHLAK ÖNEMLİ

Çocuklarımızı okula mutlu göndermek istiyoruz. Çocuklarımızın geleceğini kurabilen Gebze’de istihdam çok fazla. Her alanda işini iyi yapan. Biz çocuklarımızı mesleğini seven ve vatandaşlarımızı mutlu edecek şekilde yetiştiriyoruz. Önemli olan güzel ahlak. Özverimizle çocuklara örnek olmalıyız ki çocuklar da en iyi şekilde yetişsinler. Bütün öğretmenlerimizi saygı ile selamlıyorum. Yeni eğitim-öğretim yılı Gebze’mize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi. Yapılan konuşmaların ardından ilk ders zili çalındı ve Kaymakam Güler, Başkan Köşker ile Müdür Doğan sınıflara giderek öğrencilere başarılar diledi.

 

 

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.