İlk Gece Şartlarından Bıkan 73'lük Dede, Yeni Evlendiği Eşini Boşadı

01.12.2015 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İlk Gece Şartlarından Bıkan 73'lük Dede, Yeni Evlendiği Eşini Boşadı

Evlilik programında tanışıp dünyaevine girdiği Ermenistanlı kadının ilk gece için türlü isteklerinden bıkan 73 yaşındaki Nasip D., mahkemenin yolunu tuttu.

İstanbul'da yaşayan 73 yaşındaki Nasip D., evlilik programında tanışarak evlendiği kadının ilk gece için öne sürdüğü şartların sonu gelmeyince boşandı. Nasip D., Ermenistanlı Khatun M. ile (57) flash tv'de yayımlanan evlilik programında tanıştı. Bir süre sonra kadın, adamın evine taşındı. Nasip D.'nin çocukları, babalarının Khatun M. ile evliliğine karşı çıktı. Aradan iki ay geçti. Khatun M., Nasip D.'ye "Resmi nikah olmadan aynı yatağı paylaşmam" dedi. Çift, Şişli Evlendirme Dairesi'nde resmi nikah kıydı. Ancak Khatun M.'nin ilk gece için şartları bitmedi. VATANDAŞLIK OLMADAN ASLA... Eşine "Vatandaşlık ve ikametgah almadan aynı yatakta yatmam" diyen kadın, bir yandan da İstanbul Emniyeti'ne başvurdu. İkamet işlemleri için 5 bin lira ceza ödemesi gerekiyordu. Hesabında 15 bin lira olmalıydı. 4 bin lira da borcu vardı. Tüm bu parayı Nasip D.'den istedi. Nasip D. ise Khatun M.'nin kendisini kullandığını fark etti. Araları açıldı. Khatun M., Nasip D.'den bin lira alarak evden ayrıldı. ÖDEDİĞİ PARALARI GERİ İSTEDİ Bakırköy Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan Nasip D., eşinden 6 bin lira maddi tazminat ve düğün masrafları için ödediği 10 bin liranın tahsilini istedi. Eşinin vatandaşlık başvurusu için yaptığı bir takım oyunların önüne geçilmesi için de mahkemeden tedbir ve koruma kararı talep etti. Bakırköy 2. Aile Mahkemesi, Nasip D.'yi haklı buldu. Çifti boşadı. Nasip D., davayı açtığından beri Khatun M.'ye 200 lira tedbir nafakası ödüyordu. Mahkeme, karar kesinleşinceye kadar bu nafakanın ödenmesinin devamına hükmetti. (Kaynak: Sabah)
Evlilik programında tanışıp dünyaevine girdiği Ermenistanlı kadının ilk gece için türlü isteklerinden bıkan 73 yaşındaki Nasip D., mahkemenin yolunu tuttu.

İstanbul'da yaşayan 73 yaşındaki Nasip D., evlilik programında tanışarak evlendiği kadının ilk gece için öne sürdüğü şartların sonu gelmeyince boşandı.

Nasip D., Ermenistanlı Khatun M. ile (57) flash tv'de yayımlanan evlilik programında tanıştı. Bir süre sonra kadın, adamın evine taşındı. Nasip D.'nin çocukları, babalarının Khatun M. ile evliliğine karşı çıktı. Aradan iki ay geçti. Khatun M., Nasip D.'ye "Resmi nikah olmadan aynı yatağı paylaşmam" dedi.

Çift, Şişli Evlendirme Dairesi'nde resmi nikah kıydı. Ancak Khatun M.'nin ilk gece için şartları bitmedi.

VATANDAŞLIK OLMADAN ASLA...

Eşine "Vatandaşlık ve ikametgah almadan aynı yatakta yatmam" diyen kadın, bir yandan da İstanbul Emniyeti'ne başvurdu. İkamet işlemleri için 5 bin lira ceza ödemesi gerekiyordu. Hesabında 15 bin lira olmalıydı. 4 bin lira da borcu vardı. Tüm bu parayı Nasip D.'den istedi.

Nasip D. ise Khatun M.'nin kendisini kullandığını fark etti. Araları açıldı. Khatun M., Nasip D.'den bin lira alarak evden ayrıldı.

ÖDEDİĞİ PARALARI GERİ İSTEDİ

Bakırköy Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan Nasip D., eşinden 6 bin lira maddi tazminat ve düğün masrafları için ödediği 10 bin liranın tahsilini istedi. Eşinin vatandaşlık başvurusu için yaptığı bir takım oyunların önüne geçilmesi için de mahkemeden tedbir ve koruma kararı talep etti.

Bakırköy 2. Aile Mahkemesi, Nasip D.'yi haklı buldu. Çifti boşadı. Nasip D., davayı açtığından beri Khatun M.'ye 200 lira tedbir nafakası ödüyordu. Mahkeme, karar kesinleşinceye kadar bu nafakanın ödenmesinin devamına hükmetti. (Kaynak: Sabah)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.