19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlk Hacı Kafilesi Kocaeli’den

Kocaeli 17.07.2018 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İlk Hacı Kafilesi Kocaeli’den

Türkiye’nin ilk hac kafilesi Kocaeli’den dualarla uğurlandı.

Türkiye’nin 16 Temmuz tarihi itibariyle ilk hac kafilesi,  dün sabah saatlerinde Uluslararası Fuar alanından aile ve yakınlarının dualarıyla kutsal topraklara hareket etti. TOPLAM 210 KİŞİ Dün sabah saat 07.30 sıralarında Kocaeli’den 50 olmak üzere İstanbul Atatürk Havaalanından 110, ilavelerle 210 kişiyi bulan hac adayları ile birlikte Suud Hava Yollarına ait uçakla saat 13.00’da kutsal topraklara hareket etti. Kafilede sorumlu olarak İsa Yılgın ve Hasan Kapıcıoğlu, din görevlisi olarak ise Mehdi Aras yer aldı. ANLATILMAZ YAŞANIR Medine’de 6 gün kalacak kafile sırası ile Uhud, Kıble Teyn, Hendek ve Kuba Mescidi’ni ziyaret edip Mekke şehrine geçtikten sonra 37 gün içerisinde Arafat, Sevr, Müzdelife, Mina ve Hira bölgesini ziyaretlerinin ardından toplamda 43 sonra 27 Ağustos günü dönüş yapacak. Hareket öncesi konuşan firma sahibi İsa Yılgın, yaşadıkları mutluluğu şu cümlelerle özetledi: “Çok güzel bir duygu. Bizleri Mustafa Sadık Efe yetiştirdi. 20’nci senemiz. Bu duygu anlatılmaz yaşanır.”
Türkiye’nin ilk hac kafilesi Kocaeli’den dualarla uğurlandı.

Türkiye’nin 16 Temmuz tarihi itibariyle ilk hac kafilesi,  dün sabah saatlerinde Uluslararası Fuar alanından aile ve yakınlarının dualarıyla kutsal topraklara hareket etti.

TOPLAM 210 KİŞİ

Dün sabah saat 07.30 sıralarında Kocaeli’den 50 olmak üzere İstanbul Atatürk Havaalanından 110, ilavelerle 210 kişiyi bulan hac adayları ile birlikte Suud Hava Yollarına ait uçakla saat 13.00’da kutsal topraklara hareket etti. Kafilede sorumlu olarak İsa Yılgın ve Hasan Kapıcıoğlu, din görevlisi olarak ise Mehdi Aras yer aldı.

ANLATILMAZ YAŞANIR

Medine’de 6 gün kalacak kafile sırası ile Uhud, Kıble Teyn, Hendek ve Kuba Mescidi’ni ziyaret edip Mekke şehrine geçtikten sonra 37 gün içerisinde Arafat, Sevr, Müzdelife, Mina ve Hira bölgesini ziyaretlerinin ardından toplamda 43 sonra 27 Ağustos günü dönüş yapacak. Hareket öncesi konuşan firma sahibi İsa Yılgın, yaşadıkları mutluluğu şu cümlelerle özetledi: “Çok güzel bir duygu. Bizleri Mustafa Sadık Efe yetiştirdi. 20’nci senemiz. Bu duygu anlatılmaz yaşanır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.