İlk kanı rektör verdi

Gebze 12.12.2016 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İlk kanı rektör verdi

Gebze Teknik Üniversitesi  1907 UNIFEB (Üniversite Fenerbahçe)  Topluluğu, "Fenerbahçe sen çok yaşat" kampanyasının bir ayağını GTÜ Kampüsünde gerçekleştirdi. Kan bağışı kampanyasında ilk bağışı GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün yaptı.  Sosyal sorumluluk adına bölgede ve ülke genelinde her kampanyaya destek veren Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ)  Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu. GTÜ 1907 UNIFEB (Üniversite Fenerbahçe)  Topluluğu, Fenerbahçe Spor Kulübünün ülke genelinde başlattığı "Fenerbahçe sen çok yaşat" kampanyasının bir ayağını GTÜ Kampüsünde gerçekleştirdi. Ülkemizde her 4 saniyede 1 ünite kana ihtiyaç duyulduğunu hatırlatan GTÜ 1907 UNIFEB Başkanı Mert Özyurt konu ile ilgili şunları söyledi; “Fenerbahçe spor grubunun önderliğinde yapılan bir kampanya bizde bir ayağını okulumuzda oluşturmak istedik. Ama şuan aramızda olupta kan veren arkadaşlar Galatasaraylı, Beşiktaşlı, Trabzonlu ve diğer takımlardan. Bizde can kurtarmanın rengi olamaz diyoruz. Rektör hocamız ilk kanı ben vereceğim dedi, bize bu konuda da önderlik yaptı. Rektör hocamıza ve tüm duyarlı arkadaşlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.”   DAYANIŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR GTÜ’ de yapılan organizasyonda ilk kan bağışını yapan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün kampanyada öğrenciler, çalışanlar ve akademisyenler olarak destek verdiklerini belirtti. Görgün, “Kampüsümüzde öğrencilerimizle çalışanlarımızla ve akademik personelimizle beraber Türk Kızılayı’nın kan kampanyasına destek oluyoruz. İlk kanı ben verdim. Kan vermek hiç vakit almıyor, çok basit bir şekilde kan verebiliyorsunuz. Özellikle ülkemizin geçtiği, dayanışmanın maksimuma çıkmasının beklenildiği bu süreçte, ülkemizi savunan güvenlik güçlerimize, gazilerimize, yurdun bir köşesinde kan bekleyen hastalarımıza takviye olması açısından gençlerimizle birlikte bugün bu kampanyayı düzenledik.” ifadelerini kullandı. Rektör Görgün ’ün kan bağışının ardından öğrenciler, çalışanlar ve akademisyenlerde kan bağışında bulundular.  Kampüste yapılan kampanyaya katılan Türk Kızılayı Gebze  Başkanı Oya Tuncer  ise kan bağışında bulunan Görgün’ e  Türk Kızılayı rozeti takarak teşekkür etti. 

Gebze Teknik Üniversitesi  1907 UNIFEB (Üniversite Fenerbahçe)  Topluluğu, "Fenerbahçe sen çok yaşat" kampanyasının bir ayağını GTÜ Kampüsünde gerçekleştirdi. Kan bağışı kampanyasında ilk bağışı GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün yaptı. 

Sosyal sorumluluk adına bölgede ve ülke genelinde her kampanyaya destek veren Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ)  Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu. GTÜ 1907 UNIFEB (Üniversite Fenerbahçe)  Topluluğu, Fenerbahçe Spor Kulübünün ülke genelinde başlattığı "Fenerbahçe sen çok yaşat" kampanyasının bir ayağını GTÜ Kampüsünde gerçekleştirdi. Ülkemizde her 4 saniyede 1 ünite kana ihtiyaç duyulduğunu hatırlatan GTÜ 1907 UNIFEB Başkanı Mert Özyurt konu ile ilgili şunları söyledi; “Fenerbahçe spor grubunun önderliğinde yapılan bir kampanya bizde bir ayağını okulumuzda oluşturmak istedik. Ama şuan aramızda olupta kan veren arkadaşlar Galatasaraylı, Beşiktaşlı, Trabzonlu ve diğer takımlardan. Bizde can kurtarmanın rengi olamaz diyoruz. Rektör hocamız ilk kanı ben vereceğim dedi, bize bu konuda da önderlik yaptı. Rektör hocamıza ve tüm duyarlı arkadaşlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.”  

DAYANIŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR

GTÜ’ de yapılan organizasyonda ilk kan bağışını yapan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün kampanyada öğrenciler, çalışanlar ve akademisyenler olarak destek verdiklerini belirtti. Görgün, “Kampüsümüzde öğrencilerimizle çalışanlarımızla ve akademik personelimizle beraber Türk Kızılayı’nın kan kampanyasına destek oluyoruz. İlk kanı ben verdim. Kan vermek hiç vakit almıyor, çok basit bir şekilde kan verebiliyorsunuz. Özellikle ülkemizin geçtiği, dayanışmanın maksimuma çıkmasının beklenildiği bu süreçte, ülkemizi savunan güvenlik güçlerimize, gazilerimize, yurdun bir köşesinde kan bekleyen hastalarımıza takviye olması açısından gençlerimizle birlikte bugün bu kampanyayı düzenledik.” ifadelerini kullandı. Rektör Görgün ’ün kan bağışının ardından öğrenciler, çalışanlar ve akademisyenlerde kan bağışında bulundular.  Kampüste yapılan kampanyaya katılan Türk Kızılayı Gebze  Başkanı Oya Tuncer  ise kan bağışında bulunan Görgün’ e  Türk Kızılayı rozeti takarak teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.