İLK KAPALI SEMT PAZARI ÇAYIROVA CUMHURİYET’E

Çayırova 24.03.2016 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İLK KAPALI SEMT PAZARI ÇAYIROVA CUMHURİYET’E

Çayırova’nın İlk Kapalı Semt Pazarı Cumhuriyet Mahallesi’nde Kuruluyor

Çayırova Belediyesi modern pazar yeri projelerinin ilk adımını Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Projesiyle attı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımına başlandı. Kapalı Semt Pazarlarına Ulaşım Ücretsiz Olacak Çayırova Belediyesi modern ve temiz olarak hizmet verecek Kapalı Semt Pazarı Projesinin ilkinin inşaatına Cumhuriyet Mahallesi’nde başladı. Haftada 5 ayrı noktada sokak ve caddelerde kurulan pazarların yeni statü gereği kapalı pazar alanlarına çevrilmesi adına çalışmalarına hızlı başlayan Çayırova Belediyesi, ilk Kapalı Semt Pazarını hizmete sunacak. Yaklaşık 3 Bin 500 metre alan üzerine kurulacak proje 6 aylık bir sürede tamamlanacak. Ayrıca Kapalı Semt Pazarına ulaşım belediye tarafından ücretsiz olarak sağlanacak. 2 Yeni Kapalı Semt Pazarı Planlanıyor Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına başlanılan Kapalı Semt Pazarı inşaat alanında incelemelerde bulunan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, semt pazarlarının sokak ve caddelerden kaldırılarak yeni, modern bir tesis içerisinde hizmete sunacaklarını belirtti. Yaptığı değerlendirmede şunları kaydeden Demirci, “İlk Kapalı Semt Pazarımızı Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa ediyoruz. Akse ve Çayırova Mahallelerinde 2 ayrı Semt Pazarı içinde proje çalışmalarını sürdürüyoruz. 3 Bin 500 metre alan içerisinde inşasına başladığımız ilk Kapalı Semt Pazarımız tamamlandığında örnek bir proje olacak. İlçe sakinlerimiz gelip burada temiz bir ortamda alışverişlerini yapabilecekler. Her zaman temiz ve taze ürünlerin satılacağı tesise ulaşım noktasında da vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet vereceğiz.” dedi. Kapalı Semt Pazarları Projelerinin tamamlanması ile birlikte Çayırova’da 3 ayrı noktada hizmet verileceğinin altını çizen Demirci, aynı zamanda bu semt pazarlarında kurban kesim noktaları da oluşturulacağını kaydetti. Kurban Bayramında yaşanan olumsuzlukları giderme ve sokaklarda kurban kesiminin tamamen kalkması adına bu çalışmayı da yapacaklarını ifade etti. 
Çayırova’nın İlk Kapalı Semt Pazarı Cumhuriyet Mahallesi’nde Kuruluyor

Çayırova Belediyesi modern pazar yeri projelerinin ilk adımını Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Projesiyle attı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımına başlandı.

Kapalı Semt Pazarlarına Ulaşım Ücretsiz Olacak

Çayırova Belediyesi modern ve temiz olarak hizmet verecek Kapalı Semt Pazarı Projesinin ilkinin inşaatına Cumhuriyet Mahallesi’nde başladı. Haftada 5 ayrı noktada sokak ve caddelerde kurulan pazarların yeni statü gereği kapalı pazar alanlarına çevrilmesi adına çalışmalarına hızlı başlayan Çayırova Belediyesi, ilk Kapalı Semt Pazarını hizmete sunacak. Yaklaşık 3 Bin 500 metre alan üzerine kurulacak proje 6 aylık bir sürede tamamlanacak. Ayrıca Kapalı Semt Pazarına ulaşım belediye tarafından ücretsiz olarak sağlanacak.

2 Yeni Kapalı Semt Pazarı Planlanıyor

Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına başlanılan Kapalı Semt Pazarı inşaat alanında incelemelerde bulunan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, semt pazarlarının sokak ve caddelerden kaldırılarak yeni, modern bir tesis içerisinde hizmete sunacaklarını belirtti. Yaptığı değerlendirmede şunları kaydeden Demirci, “İlk Kapalı Semt Pazarımızı Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa ediyoruz. Akse ve Çayırova Mahallelerinde 2 ayrı Semt Pazarı içinde proje çalışmalarını sürdürüyoruz. 3 Bin 500 metre alan içerisinde inşasına başladığımız ilk Kapalı Semt Pazarımız tamamlandığında örnek bir proje olacak. İlçe sakinlerimiz gelip burada temiz bir ortamda alışverişlerini yapabilecekler. Her zaman temiz ve taze ürünlerin satılacağı tesise ulaşım noktasında da vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet vereceğiz.” dedi.

Kapalı Semt Pazarları Projelerinin tamamlanması ile birlikte Çayırova’da 3 ayrı noktada hizmet verileceğinin altını çizen Demirci, aynı zamanda bu semt pazarlarında kurban kesim noktaları da oluşturulacağını kaydetti. Kurban Bayramında yaşanan olumsuzlukları giderme ve sokaklarda kurban kesiminin tamamen kalkması adına bu çalışmayı da yapacaklarını ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.