‘İlk kez şahit oluyoruz’

19.05.2016 - 16:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘İlk kez şahit oluyoruz’

‘İlk kez şahit oluyoruz’

Yeni bir yapılanmaya giderek Gebze’deki kent dinamiklerini harekete geçirmeye başlayan Gebzespor yönetimi, önceki gün Gebze’nin mahalle muhtarlarıyla buluşurken, Gebzespor tarihinde ilk kez böyle bir toplantı gerçekleşti. Gazetemize açıklamalarda bulunan Gebze’nin muhtarları, ‘’İlk kez böyle bir organizasyona şahit oluyoruz. İlçemizin markası Gebzespor’un önünün artık açıldığını net bir şekilde görmüş olduk. Mahalle muhtarları olarak Gebzespor için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız’’dediler. HER MASADA BİR YÖNETİCİ VARDI  Gebze Holiday Inn Otel’de muhtarlarla yemek yiyen Gebzesporlu yöneticiler, muhtarlarla bir hayli yakından ilgilendiler. Her masada en az bir Gebzespor yöneticisi bulunurken, Başkan İlker Çakır tüm muhtarlara tek tek ‘hoşgeldiniz’ diyerek Gebzespor’un hedeflerini anlattı. Gebzespor’un yeni sezonda muhtarlara ihtiyacının olduğunu belirten Başkan Çakır, yeni bir yapılanmaya giden kulübün hedeflerini anlatmada arabuluculuk görevini üstlenecek olan muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.
‘İlk kez şahit oluyoruz’

Yeni bir yapılanmaya giderek Gebze’deki kent dinamiklerini harekete geçirmeye başlayan Gebzespor yönetimi, önceki gün Gebze’nin mahalle muhtarlarıyla buluşurken, Gebzespor tarihinde ilk kez böyle bir toplantı gerçekleşti. Gazetemize açıklamalarda bulunan Gebze’nin muhtarları, ‘’İlk kez böyle bir organizasyona şahit oluyoruz. İlçemizin markası Gebzespor’un önünün artık açıldığını net bir şekilde görmüş olduk. Mahalle muhtarları olarak Gebzespor için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız’’dediler.

HER MASADA BİR YÖNETİCİ VARDI

 Gebze Holiday Inn Otel’de muhtarlarla yemek yiyen Gebzesporlu yöneticiler, muhtarlarla bir hayli yakından ilgilendiler. Her masada en az bir Gebzespor yöneticisi bulunurken, Başkan İlker Çakır tüm muhtarlara tek tek ‘hoşgeldiniz’ diyerek Gebzespor’un hedeflerini anlattı. Gebzespor’un yeni sezonda muhtarlara ihtiyacının olduğunu belirten Başkan Çakır, yeni bir yapılanmaya giden kulübün hedeflerini anlatmada arabuluculuk görevini üstlenecek olan muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.