İlk sınav başarılı 1-0

Spor 31.07.2017 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İlk sınav başarılı 1-0

3.LİG TEMSİLCİMİZ DARICA GENÇLERBİRLİĞİ, İLK SINAVINI TARAFTARININ ÖNÜNDE VERDİ

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, yeni sezonun ilk hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Suudi Arabistan 1.Lig ekiplerinden Al Raed takımını Alperen Doğan’ın golüyle 1-0 yenerek, ilk sınavından galibiyetle ayrıldı. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Darıca G.B yönetim kurulu üyeleri, eski Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve az sayıda taraftar takip etti. ŞÜKRÜ IŞIK SAÇTI Karşılaşmaya Gökhan, Alper, Yusuf, Cem, Kerem, Emrullah, Sinan, Aziz, Şükrü, Cafercan, Özer ilk 11’yle başlayan sarı yeşilliler, mücadelenin ilk yarısında vasatı aşamadı. Bir çok futbolcuda yorgunluk belirtileri gözlenirken, yeni transfer Hacı Şükrü Çiçek ve kampın çalışkan isimlerinden Alper Tursun, ilk 45 dakikanın en etkili isimleri oldular. İKİNCİ YARIDA DİRİ TAKIM Karşılaşmanın ikinci yarısında yeni transferlerden Halil Çelik, Ömer Yalçın, Bünyamin Karataş’ın yanı sıra, yeni sezonda profesyonel olarak sarı yeşilli formayı giyecek olan alt yapı oyuncularından Emre Alan ile Oğuzhan Ceylan da süre aldılar. İkinci yarıda orta sahada Doğancan Aynacı’nın önderliğinde daha diri bir görüntü çizen sarı yeşilliler, Alperen Doğan’ın 63.dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. KARŞILAŞMAYA DAİR HABER, FOTOĞRAF VE DETAYLARI YARIN HEDEF GAZETESİ’NDE BULABİLİRSİNİZ
3.LİG TEMSİLCİMİZ DARICA GENÇLERBİRLİĞİ, İLK SINAVINI TARAFTARININ ÖNÜNDE VERDİ

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, yeni sezonun ilk hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Suudi Arabistan 1.Lig ekiplerinden Al Raed takımını Alperen Doğan’ın golüyle 1-0 yenerek, ilk sınavından galibiyetle ayrıldı.

Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Darıca G.B yönetim kurulu üyeleri, eski Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve az sayıda taraftar takip etti.

ŞÜKRÜ IŞIK SAÇTI

Karşılaşmaya Gökhan, Alper, Yusuf, Cem, Kerem, Emrullah, Sinan, Aziz, Şükrü, Cafercan, Özer ilk 11’yle başlayan sarı yeşilliler, mücadelenin ilk yarısında vasatı aşamadı. Bir çok futbolcuda yorgunluk belirtileri gözlenirken, yeni transfer Hacı Şükrü Çiçek ve kampın çalışkan isimlerinden Alper Tursun, ilk 45 dakikanın en etkili isimleri oldular.

İKİNCİ YARIDA DİRİ TAKIM

Karşılaşmanın ikinci yarısında yeni transferlerden Halil Çelik, Ömer Yalçın, Bünyamin Karataş’ın yanı sıra, yeni sezonda profesyonel olarak sarı yeşilli formayı giyecek olan alt yapı oyuncularından Emre Alan ile Oğuzhan Ceylan da süre aldılar. İkinci yarıda orta sahada Doğancan Aynacı’nın önderliğinde daha diri bir görüntü çizen sarı yeşilliler, Alperen Doğan’ın 63.dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

KARŞILAŞMAYA DAİR HABER, FOTOĞRAF VE DETAYLARI YARIN HEDEF GAZETESİ’NDE BULABİLİRSİNİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.