İLK YILINDA ÜSTÜN BAŞARI

Darıca 04.05.2016 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İLK YILINDA ÜSTÜN BAŞARI

2016-2016 Döneminde Eğitim hayatına başlayan Özel Darıca ÇÖZÜM ORTAOKULU 1.likleri topladı.

                2015-2016 TEOG 1 ve TEOG 2  TÜRKİYE 1.lerini çıkaran çözüm okulları Darıca 1.liklerini de kimseye kaptırmadı. Nihal Ebrar BÖCEK ve İlayda OLGUNSOY TEOG 2 de Darıca 1.si oldular.Toplamda da büyük başarılara imza atan Özel Darıca Çözüm Ortaokulu Özel DARICA Çözüm Ortaokulu 35 öğrencisinin derslere göre hepsini doğru yaptığını (20 Doğru 0 Yanlış) belirtti.           Önümüzdeki yıl sınavla öğrenci alacaklarını belirten okul yetkilileri bu başarıyı yaşatan öğretmen , öğrenci  ve velilerini kutladıklarını , başarılarının devam edeceğini belirttiler . “ Önemli olan lider olabilmek Değil , lider kalabilmektir. “ ilkesiyle tempolarını sürekli artıracaklarını belirten yetkililer Darıca’dan eğitime katkılarının süreceğini belirttiler.  
2016-2016 Döneminde Eğitim hayatına başlayan Özel Darıca ÇÖZÜM ORTAOKULU 1.likleri topladı.

 

 

            2015-2016 TEOG 1 ve TEOG 2  TÜRKİYE 1.lerini çıkaran çözüm okulları Darıca 1.liklerini de kimseye kaptırmadı. Nihal Ebrar BÖCEK ve İlayda OLGUNSOY TEOG 2 de Darıca 1.si oldular.Toplamda da büyük başarılara imza atan Özel Darıca Çözüm Ortaokulu Özel DARICA Çözüm Ortaokulu 35 öğrencisinin derslere göre hepsini doğru yaptığını (20 Doğru 0 Yanlış) belirtti.

          Önümüzdeki yıl sınavla öğrenci alacaklarını belirten okul yetkilileri bu başarıyı yaşatan öğretmen , öğrenci  ve velilerini kutladıklarını , başarılarının devam edeceğini belirttiler . “ Önemli olan lider olabilmek Değil , lider kalabilmektir. “ ilkesiyle tempolarını sürekli artıracaklarını belirten yetkililer Darıca’dan eğitime katkılarının süreceğini belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.