İlkay Çakır Antalya'da görücüye çıkıyor

Spor 06.01.2016 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İlkay Çakır Antalya'da görücüye çıkıyor

İlkay Çakır Antalya'da görücüye çıkıyor

Önceliğini eğitimine verdiği için aktif futbol yaşantısını ikinci plana atan Gebzesporlu İlkay Çakır, Antalya’da vitrine çıkacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Maltepe Başıbüyük Stadı’nda gerçekleşen Futbolcu Dünyası Seçmelerinde gösterdiği performansla ilgili antrenör tarafından tam not alan 18’lik yıldız Antalya kampına davet edilmişti. Açıklanan takvime göre, aralarında İlkay Çakır’ın da yer aldığı yıldız adayları Antalya Limak Limra Otel'de 6 günlük bir kampa tabi tutulacak. Barcelona’nın Türkiye gözlemcisi ve aynı zamanda Barcelona Türkiye Kampları sorumlusu UEFA A lisanslı teknik adam Levent Avcı ve ekibi idaresinde yapılacak kampta İlkay Çakır’a başarı dileklerimizi iletiyoruz. Kaynak: Gebze Yenigün
İlkay Çakır Antalya'da görücüye çıkıyor

Önceliğini eğitimine verdiği için aktif futbol yaşantısını ikinci plana atan Gebzesporlu İlkay Çakır, Antalya’da vitrine çıkacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Maltepe Başıbüyük Stadı’nda gerçekleşen Futbolcu Dünyası Seçmelerinde gösterdiği performansla ilgili antrenör tarafından tam not alan 18’lik yıldız Antalya kampına davet edilmişti. Açıklanan takvime göre, aralarında İlkay Çakır’ın da yer aldığı yıldız adayları Antalya Limak Limra Otel'de 6 günlük bir kampa tabi tutulacak. Barcelona’nın Türkiye gözlemcisi ve aynı zamanda Barcelona Türkiye Kampları sorumlusu UEFA A lisanslı teknik adam Levent Avcı ve ekibi idaresinde yapılacak kampta İlkay Çakır’a başarı dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: Gebze Yenigün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.