İLKÇEV’DEN ‘BABA-OĞUL’ KAMPI

Spor 11.09.2018 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İLKÇEV’DEN ‘BABA-OĞUL’ KAMPI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2016/2 yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında, 'GEÇ KALMA, ZİNDE KAL ‘Projesi kapsamında Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV), 08 – 09 Eylül 2018 tarihlerinde Kandıra Ömerağzı’nda Baba-Oğul Deniz Kampı düzenledi.

İlkçev’de toplanan üyeler, hazırlıkların tamamlanmasından sonra kamp alanına hareket etti. Altı kişilik gruplar oluşturan babalar ve oğullar kamp alanına ulaşınca hemen çadırlarını kurarak kamp alanına yerleşti. Kulüp önderi, 10 izci lideri, izci ve izci gönüllülerinden oluşan 80 kişilik ekiple keyifli bir hafta sonu geçirip, doğa ve denizle bütünleşerek kentte yaşamın meydana getirdiği stres ve yorgunluğu attı. Kamp müdürü Sıddık Ayçiçek önderliğinde sportif etkinlikler ve değerler eğitimi gibi faaliyetlerde bulunup denizde stres atan üyeler ve gençler, akşam da kamp ateşi önünde müzik eşliğinde ikramlar eşliğinde muhabbet etti. Gençler ise hünerlerini sergiledi. Sabah sporu ve doğa yürüyüşü ile devam eden kamp, denizde yapılan yüzme, deve güreşi yarışmaları, su oyunları, futbol, bilek güreşi ve dart etkinlikleri ile tamamlandı. Baba oğul kampına katılan üyeler ve gençlerin faaliyetlerden oldukça zevk aldığı, yeni dostluklar oluşturulduğu, var olan dostlukların da pekiştirildiği görüldü. İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu, bundan sonra da pek çok faaliyete imza atmaya hazırlanan Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) üye ve gönüllülerinin hafta sonu gerçekleştirilen deniz kampıyla hem stres ve sıkıntılardan kurtulup, hem de enerji depolayarak yeni sezona hazır olduklarını belirtti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2016/2 yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında, 'GEÇ KALMA, ZİNDE KAL ‘Projesi kapsamında Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV), 08 – 09 Eylül 2018 tarihlerinde Kandıra Ömerağzı’nda Baba-Oğul Deniz Kampı düzenledi.

İlkçev’de toplanan üyeler, hazırlıkların tamamlanmasından sonra kamp alanına hareket etti. Altı kişilik gruplar oluşturan babalar ve oğullar kamp alanına ulaşınca hemen çadırlarını kurarak kamp alanına yerleşti. Kulüp önderi, 10 izci lideri, izci ve izci gönüllülerinden oluşan 80 kişilik ekiple keyifli bir hafta sonu geçirip, doğa ve denizle bütünleşerek kentte yaşamın meydana getirdiği stres ve yorgunluğu attı. Kamp müdürü Sıddık Ayçiçek önderliğinde sportif etkinlikler ve değerler eğitimi gibi faaliyetlerde bulunup denizde stres atan üyeler ve gençler, akşam da kamp ateşi önünde müzik eşliğinde ikramlar eşliğinde muhabbet etti. Gençler ise hünerlerini sergiledi. Sabah sporu ve doğa yürüyüşü ile devam eden kamp, denizde yapılan yüzme, deve güreşi yarışmaları, su oyunları, futbol, bilek güreşi ve dart etkinlikleri ile tamamlandı. Baba oğul kampına katılan üyeler ve gençlerin faaliyetlerden oldukça zevk aldığı, yeni dostluklar oluşturulduğu, var olan dostlukların da pekiştirildiği görüldü.

İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu, bundan sonra da pek çok faaliyete imza atmaya hazırlanan Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) üye ve gönüllülerinin hafta sonu gerçekleştirilen deniz kampıyla hem stres ve sıkıntılardan kurtulup, hem de enerji depolayarak yeni sezona hazır olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.