İlkçev'den Hem İftar Hem Sahur

Gebze 02.06.2018 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İlkçev'den Hem İftar Hem Sahur

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı kapsamında, Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) tarafından yürütülen '’FARKINDAYIZ, FARKLIYIZ, ZİNDEYİZ' 'Projesi kapsamında babalar ve oğullar, Gaziler Dağı izci evinde Kamp, İftar ve Sahur programı yaptı. Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ( İLKÇEV ), babalar ve oğullarla birlikte Gaziler Dağı izcilik kampında kamp, iftar ve sahur programları düzenledi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen program, İLKÇEV Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim ve ezan okunmasının ardından, izciler ve babalar iftar yaptı. İftardan sonra yapılan kamp ateşi etrafında izciler babalarına ve davetlilere hünerlerini gösterdi. Söylenen ilahilerden sonra hep birlikte açık alanda Teravih Namazı kılındı. Namazdan sonra Gaziler dağında kamp ve kamp yürüyüşü yapıldı. Babalar oğullarıyla birlikte yıldızlar ve ay ışığı altında kamp ve güzel bir yürüyüş gerçekleştirdi. Daha sonra kamp alanında çay eşliğinde yapılan samimi sohbetlerin ardından Sahura geçildi. Yine izcilerin hazırlayıp sunduğu Sahur yemeğinden sonra program kamp ile tamamlandı.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı kapsamında, Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) tarafından yürütülen '’FARKINDAYIZ, FARKLIYIZ, ZİNDEYİZ' 'Projesi kapsamında babalar ve oğullar, Gaziler Dağı izci evinde Kamp, İftar ve Sahur programı yaptı.

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ( İLKÇEV ), babalar ve oğullarla birlikte Gaziler Dağı izcilik kampında kamp, iftar ve sahur programları düzenledi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen program, İLKÇEV Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim ve ezan okunmasının ardından, izciler ve babalar iftar yaptı. İftardan sonra yapılan kamp ateşi etrafında izciler babalarına ve davetlilere hünerlerini gösterdi. Söylenen ilahilerden sonra hep birlikte açık alanda Teravih Namazı kılındı. Namazdan sonra Gaziler dağında kamp ve kamp yürüyüşü yapıldı. Babalar oğullarıyla birlikte yıldızlar ve ay ışığı altında kamp ve güzel bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Daha sonra kamp alanında çay eşliğinde yapılan samimi sohbetlerin ardından Sahura geçildi. Yine izcilerin hazırlayıp sunduğu Sahur yemeğinden sonra program kamp ile tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.