İLKÇEV Gençlik, Sarıkamış Şehitleri için yürüdü

Gebze 09.01.2017 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İLKÇEV Gençlik, Sarıkamış Şehitleri için yürüdü

Gebze İlim Kültür ve Çevre Kulübü Derneği (İLKÇEV) İzcileri, Kocaeli Yuvacık Barajı Yürüyüş Parkurunda düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne katılım sağladı.

  SARIKAMIŞ’IN TARİHİNİ ANLATTI İLKÇEV, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kocaeli Valiliği ile ortaklaşa Kocaeli Yuvacık Barajı Yürüyüş Parkurunda düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne katılım sağladı. İLKÇEV, 2 Oymakbaşı, 6 İzci Lideri ve 15 izcisiyle Kocaeli Yuvacık Barajı Yürüyüş Parkurunda Sarıkamış Şehitlerini Anma etkinliğine katıldı. Yürüyüş esnasında İzci Lideri Tuncay Başoğlu, Sarıkamış’ın tarihteki önemi hakkında bilgiler verdi.  TONYALI: “İZCİLERE TARİH BİLİNCİ KAZANDIRIYORUZ” İLKÇEV Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik Komisyonu Başkanı Safa Tonyalı yaptığı açıklamada, gençlerle yoğun çalışmalara devam ettiklerini belirtip; bu etkinlikle de izcilere tarih bilinci ve şuuru kazandırdıklarını, izciliğin temel felsefesi olan görerek, yaşayarak öğretmeyi hedef aldıklarını, izcilerin dedelerinin şanına layık bir şekilde hareket ettiklerini gördüğünü söyleyip, katılımcılara teşekkür etti.    
Gebze İlim Kültür ve Çevre Kulübü Derneği (İLKÇEV) İzcileri, Kocaeli Yuvacık Barajı Yürüyüş Parkurunda düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne katılım sağladı.

 

SARIKAMIŞ’IN TARİHİNİ ANLATTI

İLKÇEV, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kocaeli Valiliği ile ortaklaşa Kocaeli Yuvacık Barajı Yürüyüş Parkurunda düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne katılım sağladı. İLKÇEV, 2 Oymakbaşı, 6 İzci Lideri ve 15 izcisiyle Kocaeli Yuvacık Barajı Yürüyüş Parkurunda Sarıkamış Şehitlerini Anma etkinliğine katıldı. Yürüyüş esnasında İzci Lideri Tuncay Başoğlu, Sarıkamış’ın tarihteki önemi hakkında bilgiler verdi. 

TONYALI: “İZCİLERE TARİH BİLİNCİ KAZANDIRIYORUZ”

İLKÇEV Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik Komisyonu Başkanı Safa Tonyalı yaptığı açıklamada, gençlerle yoğun çalışmalara devam ettiklerini belirtip; bu etkinlikle de izcilere tarih bilinci ve şuuru kazandırdıklarını, izciliğin temel felsefesi olan görerek, yaşayarak öğretmeyi hedef aldıklarını, izcilerin dedelerinin şanına layık bir şekilde hareket ettiklerini gördüğünü söyleyip, katılımcılara teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.