İLKÇEV İzcileri, Çanakkale’ye Gidiyor

Kocaeli 16.04.2017 - 19:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İLKÇEV İzcileri, Çanakkale’ye Gidiyor

Gebze İlim, Kültür ve Çevre Kulübü Derneği(İLKÇEV) izcileri, 57. Alay Yürüyüşü için Çanakkale’ye gidiyor. Her yıl Nisan ayında gerçekleştirilen ve Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından organize edilen “Dedeciğim Ben Geldim” temalı 57’nci Alay yürüyüşü, 22 – 25 Nisan 2017 tarihleri arasında Gebze’den Gebze İlim, Kültür ve Çevre Kulübü Derneği (İLKÇEV) ve 81 ilden izcilik kulüplerinin katılımıyla Çanakkale’de gerçekleştirilecek. İzci Lideri Tuncay BAŞOĞLU; “İLKÇEV olarak Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Alay yürüyüşü ve Çanakkale Milli Bilinç Kampı’na 2 izci lideri ve 20 izci ile katılmayı planlıyoruz. Çanakkale’de kahraman ecdadının izinden yürüyen yetkin bir izci ekibi ile “Dedeciğim Ben Geldim” diyebilen bir nesli ülkemize kazandırmak için böyle manevi değerlerimizin, kahramanlık destanlarımızın yazıldığı yerlerde Gebze’yi temsil edeceğiz. İzcilerimizi 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 23.00’da kulüp binasından dualarla Çanakkale’ye uğurlayacağız. Tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Gebze İlim, Kültür ve Çevre Kulübü Derneği(İLKÇEV) izcileri, 57. Alay Yürüyüşü için Çanakkale’ye gidiyor.

Her yıl Nisan ayında gerçekleştirilen ve Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından organize edilen “Dedeciğim Ben Geldim” temalı 57’nci Alay yürüyüşü, 22 – 25 Nisan 2017 tarihleri arasında Gebze’den Gebze İlim, Kültür ve Çevre Kulübü Derneği (İLKÇEV) ve 81 ilden izcilik kulüplerinin katılımıyla Çanakkale’de gerçekleştirilecek.

İzci Lideri Tuncay BAŞOĞLU; “İLKÇEV olarak Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Alay yürüyüşü ve Çanakkale Milli Bilinç Kampı’na 2 izci lideri ve 20 izci ile katılmayı planlıyoruz. Çanakkale’de kahraman ecdadının izinden yürüyen yetkin bir izci ekibi ile “Dedeciğim Ben Geldim” diyebilen bir nesli ülkemize kazandırmak için böyle manevi değerlerimizin, kahramanlık destanlarımızın yazıldığı yerlerde Gebze’yi temsil edeceğiz. İzcilerimizi 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 23.00’da kulüp binasından dualarla Çanakkale’ye uğurlayacağız. Tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.