19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İLKÇEV Yaz Ayında da Boş Durmuyor

Gebze 18.08.2018 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İLKÇEV Yaz Ayında da Boş Durmuyor

2006 yılından beri faaliyet gösteren Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV) yazın da boş durmuyor.

Proje Koordinatörü Tuncay Başoğlu; Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olarak 2 gençlik projesini devam ettirdiklerini, Gebze Belediyesi yaz okullarında izcilik branşını yürüttüklerini, diriliş gençlik kampı, okçuluk, satranç, masa tenisi ve son olarak ta dart turnuvasıyla yaz aylarını da dolu dolu geçirdiklerini söyledi. Çocuk ve gençlerimizin boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmek, çevre bilincini geliştirmek ve internet kafelerden uzaklaştırmak en öncelikli hedefimiz diyen Başoğlu, Kuruluşumuzdan bu zamana 600 gence ulaştıklarını ifade ederek İzcilik, sportif, kültürel ve turizm amaçlı çok kapsamlı bir faaliyettir. Amacımız, siyasi ve ideolojik olmayan bir gençlik faaliyetini en güzel bir şekilde yaymak ve milletini seven, vatanına bayrağına sahip çıkan bilinçli gençler yetiştirmektir" dedi.            
2006 yılından beri faaliyet gösteren Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV) yazın da boş durmuyor.

Proje Koordinatörü Tuncay Başoğlu; Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olarak 2 gençlik projesini devam ettirdiklerini, Gebze Belediyesi yaz okullarında izcilik branşını yürüttüklerini, diriliş gençlik kampı, okçuluk, satranç, masa tenisi ve son olarak ta dart turnuvasıyla yaz aylarını da dolu dolu geçirdiklerini söyledi.

Çocuk ve gençlerimizin boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmek, çevre bilincini geliştirmek ve internet kafelerden uzaklaştırmak en öncelikli hedefimiz diyen Başoğlu, Kuruluşumuzdan bu zamana 600 gence ulaştıklarını ifade ederek İzcilik, sportif, kültürel ve turizm amaçlı çok kapsamlı bir faaliyettir. Amacımız, siyasi ve ideolojik olmayan bir gençlik faaliyetini en güzel bir şekilde yaymak ve milletini seven, vatanına bayrağına sahip çıkan bilinçli gençler yetiştirmektir" dedi.

 
 

 

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.