İLKER ÇAKIR’IN İSTİFASI HER KESİMİ OLDUĞU GİBİ ONU DA ÜZDÜ

Spor 15.05.2017 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İLKER ÇAKIR’IN İSTİFASI HER KESİMİ OLDUĞU GİBİ ONU DA ÜZDÜ

İLKER ÇAKIR’IN İSTİFASI HER KESİMİ OLDUĞU GİBİ ONU DA ÜZDÜ Gebzespor Başkanı İlker Çakır’ın istifa kararı almasının yankıları sürüyor. 3 yıldır mor beyazlı kulübe önemli katkılar sunan ve Gebzespor’u yeniden ayağa kaldıran Başkan Çakır’ın yeniden aday olmayacağını açıklaması, bölgemizin önde gelen spor adamları ve kulüp yöneticileri tarafından üzüntüyle karşılandı. OSMANOĞLU AÇIKLAMA YAPTI Beylikbağıspor Başkanı Müslüm Osmanoğlu kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Gebzespor Başkanı İlker Çakır’ın istifa kararının kendisini üzdüğünü belirterek açıklama yayımladı.  İŞTE O AÇIKLAMA:    

İLKER ÇAKIR’IN İSTİFASI HER KESİMİ OLDUĞU GİBİ ONU DA ÜZDÜ

Gebzespor Başkanı İlker Çakır’ın istifa kararı almasının yankıları sürüyor. 3 yıldır mor beyazlı kulübe önemli katkılar sunan ve Gebzespor’u yeniden ayağa kaldıran Başkan Çakır’ın yeniden aday olmayacağını açıklaması, bölgemizin önde gelen spor adamları ve kulüp yöneticileri tarafından üzüntüyle karşılandı.

OSMANOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

Beylikbağıspor Başkanı Müslüm Osmanoğlu kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Gebzespor Başkanı İlker Çakır’ın istifa kararının kendisini üzdüğünü belirterek açıklama yayımladı.

 İŞTE O AÇIKLAMA:


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.