19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İLKER ÇAKIR’DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Spor 01.09.2015 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İLKER ÇAKIR’DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, 2 yıllık başkanlık görevi içerisinde mor beyazlı kulübün geldiği noktayı sosyal medya hesabından değerlendirdi. Başkan Çakır, “ Geçen seneyi kaybetmemiz hayrımıza olmuştur. Çünkü bugünkü tabloya baktığımızda yıllardır kulübün önünde engel olan 5 milyon TL civarı borçların yüzde 70’inden kurtulmuş bulunmaktayız” dedi.

Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu açıklamalarda bulundu: ‘’Sevgili basın mensubu arkadaşlar... 2 yıla yakındır devam ettirmekte olduğum başkanlık görevinde her zaman yanımızda oldunuz. Akıllardan silinen, unutulan Gebzespor markasının tekrardan doğmasına bizim uğraşlarımız kadar sizlerin emekleri de etken olmuştur. Bu yola çıkarken tek amacımız Gebzespor kulübünün yaşamasıydı. Bunu her platformda dile getirdim, getirmeye de devam edeceğim. Burası hepimizin vatanı. Bizler vatanımız için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bundan önce yaptıklarımız, yapmaya çalıştıklarımızı ele alıp değerlendirecek olursak kaçan bir şampiyonluk ama kazanılan bir tecrübe, dostluklar, şehrin özgüveni ve yıllar sonra kaybetme duygusu olmuştur... Kaybetmek duygusu hiç güzel olur mu? Evet bazı zamanlarda olur... Geçen seneyi kaybetmemiz hayrımıza olmuştur. Çünkü bugünkü tabloya baktığımızda yıllardır kulübün engeli olan 5 Milyon TL (eski parayla 5 trilyon) civarı borçların yüzde 70’inden kurtulmuş bulunmaktayız. Kent büyüklerimiz kötü günlerdeki kenetlenmemizden etkilenerek tek yürek haline dönüşmüştür. Bu süreçte bizlerin tek temennisi aslında budur. GEBZESPOR’A YAKIŞACAK ŞEKİLDE HAREKET EDİYORUZ Futbol kulübümüz ile ilgili olarak hem geçen sezon hem de bu sezon Gebzespor’a yakışacak şekilde hareket ediyoruz... Yaptığımız transferler ve attığımız adımlar artık Gebzespor’u ayağa kaldırmak içindir. Bu süreçte yapılan hamlelerimizde yanlışlarımız olabilir... Yanlış görünüp doğruya çıkan adımlarımız da olabilir. Bunların hepsinde iyi niyetli başarı odaklı olduğumuz unutulmasın... Sizler bu işten hayatınızı idam ettiren insanlar olarak yazılarınızla bizlere hem destek olabilir hem de eksiklerimizi görmemize yardımcı olabilirsiniz... Unutmayalım ki hiçbirimiz hatasız değiliz... Ne kadar söz söylersek söyleyelim hepsinin sonu Gebzespor’un başarısına çıkmaktadır. Bu nedenle hepimizin amacı isteği bellidir. Bizler artık tek vücut tek yüreğiz. Bu sezon da her zamanki gibi başarıda alkışlayalım sevinelim, başarısızlıkta hep birlikte çözüm yolu arayalım... 2015-2016 sezonunda her meslekten herkesin görüşüne sevgisine bilgisine ihtiyacımız vardır. Gebzespor ismi bu sayede büyümüştür... Gebzespor halktır, halk Gebzespor’un gücüdür...
Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, 2 yıllık başkanlık görevi içerisinde mor beyazlı kulübün geldiği noktayı sosyal medya hesabından değerlendirdi. Başkan Çakır, “ Geçen seneyi kaybetmemiz hayrımıza olmuştur. Çünkü bugünkü tabloya baktığımızda yıllardır kulübün önünde engel olan 5 milyon TL civarı borçların yüzde 70’inden kurtulmuş bulunmaktayız” dedi.

Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu açıklamalarda bulundu: ‘’Sevgili basın mensubu arkadaşlar... 2 yıla yakındır devam ettirmekte olduğum başkanlık görevinde her zaman yanımızda oldunuz. Akıllardan silinen, unutulan Gebzespor markasının tekrardan doğmasına bizim uğraşlarımız kadar sizlerin emekleri de etken olmuştur. Bu yola çıkarken tek amacımız Gebzespor kulübünün yaşamasıydı. Bunu her platformda dile getirdim, getirmeye de devam edeceğim. Burası hepimizin vatanı. Bizler vatanımız için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bundan önce yaptıklarımız, yapmaya çalıştıklarımızı ele alıp değerlendirecek olursak kaçan bir şampiyonluk ama kazanılan bir tecrübe, dostluklar, şehrin özgüveni ve yıllar sonra kaybetme duygusu olmuştur... Kaybetmek duygusu hiç güzel olur mu? Evet bazı zamanlarda olur... Geçen seneyi kaybetmemiz hayrımıza olmuştur. Çünkü bugünkü tabloya baktığımızda yıllardır kulübün engeli olan 5 Milyon TL (eski parayla 5 trilyon) civarı borçların yüzde 70’inden kurtulmuş bulunmaktayız. Kent büyüklerimiz kötü günlerdeki kenetlenmemizden etkilenerek tek yürek haline dönüşmüştür. Bu süreçte bizlerin tek temennisi aslında budur.

GEBZESPOR’A YAKIŞACAK ŞEKİLDE HAREKET EDİYORUZ

Futbol kulübümüz ile ilgili olarak hem geçen sezon hem de bu sezon Gebzespor’a yakışacak şekilde hareket ediyoruz... Yaptığımız transferler ve attığımız adımlar artık Gebzespor’u ayağa kaldırmak içindir. Bu süreçte yapılan hamlelerimizde yanlışlarımız olabilir... Yanlış görünüp doğruya çıkan adımlarımız da olabilir. Bunların hepsinde iyi niyetli başarı odaklı olduğumuz unutulmasın... Sizler bu işten hayatınızı idam ettiren insanlar olarak yazılarınızla bizlere hem destek olabilir hem de eksiklerimizi görmemize yardımcı olabilirsiniz... Unutmayalım ki hiçbirimiz hatasız değiliz... Ne kadar söz söylersek söyleyelim hepsinin sonu Gebzespor’un başarısına çıkmaktadır. Bu nedenle hepimizin amacı isteği bellidir. Bizler artık tek vücut tek yüreğiz. Bu sezon da her zamanki gibi başarıda alkışlayalım sevinelim, başarısızlıkta hep birlikte çözüm yolu arayalım... 2015-2016 sezonunda her meslekten herkesin görüşüne sevgisine bilgisine ihtiyacımız vardır. Gebzespor ismi bu sayede büyümüştür... Gebzespor halktır, halk Gebzespor’un gücüdür...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.