İlker Çakır'dan bomba açıklamalar

Spor 24.10.2016 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İlker Çakır'dan bomba açıklamalar

İlker Çakır'dan bomba açıklamalar

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İŞTE O AÇIKLAMA: Derdiniz Nedir Anlayalım !!! Benim derdim GEBZE ya sizinki !!! KONU :GEBZESPOR Evet şimdi başlayalım.61 yıllık tarihinde 1 sefer şampiyonluk yaşamış iyisiyle kötüsüyle bukadar yıl sonra dengesizin biri zor zamanda hiçbir menfeat cıkar beklemeden sırf GEBZE yi çok sevdiği için coluğunun cocuğunun rıskını (hakkını)hiç düşünmeden cebinden harcadığı paralarıda sezon sonu hiybe edecek kadar elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan en azından kendi öyle sanıyor biraz saf ya sizin tabirinizle hep siz soruyorsunuz birazda o sorsun öyle değilmi.evet şimdi o soruyor. 1) O GEBZESPOR u doğru yönetmekten başka neyaptı ? 2) O GEBZESPOR un gelecegini sağlam temellere atmaktan başka ne yaptı ? 3) O GEBZESPOR üzerinden kendine cıkarmı sağladı ? 4) O diyorki butakım 61 senede neden birsefer şampiyon oldu ? 5) O diyorki burda sizin hiç mi hatanız yok ? 6) O diyorki butakım buralara kadar düştüğünde nerdeydiniz ? 7) O diyorki bukadar borçlandığında nerdeydiniz ? 8) O diyorki borçlar sıfırlanırken nerdeydiniz ? 9) O diyorki boş boş konuşmaları nezaman keseceksiniz ? 10) O diyorki yıllardır bu şekilde yapa yapa bu takımı bu hale getirdiniz farkında değilmisiniz ? bunlar sadece en ufakları o diyorki. Şimdi soruyorum sizlere derdiniz ney neyin peşindesiniz iyisiyle kötüsüyle bir şeyler yapmaya calışıyoruz ama dogru ama yanlış uzakta durmayın yanımızda olun GEBZESPOR un dostumusunuz düşmanımı renkte vermiyorsunuz gerci ama takım iyidir kötüdür savaştığımız lig böyle gücümüzde buna yetiyor şampiyon olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz daha olmuş 5 hafta puan alırsın dert almazsın dert iyi oynarsın dert oynamassın dert sahaya cıkarsın dert cıkmassın dert beyler yaptığınız yanlışın farkında olun GEBZESPOR umuza zarar veriyorsunuz o nun güçü bukadar takım yapmaya yetti derdi niye sizi geriyor anlamıyor o dediğimiz kişinin adıda İLKER ÇAKIR saygılarımla herkes sevdiğinin yanında olur karşısında değil
İlker Çakır'dan bomba açıklamalar

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İŞTE O AÇIKLAMA:

Derdiniz Nedir Anlayalım !!!

Benim derdim GEBZE ya sizinki !!!

KONU :GEBZESPOR

Evet şimdi başlayalım.61 yıllık tarihinde 1 sefer şampiyonluk yaşamış iyisiyle kötüsüyle bukadar yıl sonra dengesizin biri zor zamanda hiçbir menfeat cıkar beklemeden sırf GEBZE yi çok sevdiği için coluğunun cocuğunun rıskını (hakkını)hiç düşünmeden cebinden harcadığı paralarıda sezon sonu hiybe edecek kadar elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan en azından kendi öyle sanıyor biraz saf ya sizin tabirinizle hep siz soruyorsunuz birazda o sorsun öyle değilmi.evet şimdi o soruyor.

1) O GEBZESPOR u doğru yönetmekten başka neyaptı ?

2) O GEBZESPOR un gelecegini sağlam temellere atmaktan başka ne yaptı ?

3) O GEBZESPOR üzerinden kendine cıkarmı sağladı ?

4) O diyorki butakım 61 senede neden birsefer şampiyon oldu ?

5) O diyorki burda sizin hiç mi hatanız yok ?

6) O diyorki butakım buralara kadar düştüğünde nerdeydiniz ?

7) O diyorki bukadar borçlandığında nerdeydiniz ?

8) O diyorki borçlar sıfırlanırken nerdeydiniz ?

9) O diyorki boş boş konuşmaları nezaman keseceksiniz ?

10) O diyorki yıllardır bu şekilde yapa yapa bu takımı bu hale getirdiniz farkında değilmisiniz ? bunlar sadece en ufakları o diyorki. Şimdi soruyorum sizlere derdiniz ney neyin peşindesiniz iyisiyle kötüsüyle bir şeyler yapmaya calışıyoruz ama dogru ama yanlış uzakta durmayın yanımızda olun GEBZESPOR un dostumusunuz düşmanımı renkte vermiyorsunuz gerci ama takım iyidir kötüdür savaştığımız lig böyle gücümüzde buna yetiyor şampiyon olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz daha olmuş 5 hafta puan alırsın dert almazsın dert iyi oynarsın dert oynamassın dert sahaya cıkarsın dert cıkmassın dert beyler yaptığınız yanlışın farkında olun GEBZESPOR umuza zarar veriyorsunuz o nun güçü bukadar takım yapmaya yetti derdi niye sizi geriyor anlamıyor o dediğimiz kişinin adıda İLKER ÇAKIR saygılarımla herkes sevdiğinin yanında olur karşısında değil

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.