İlker Çakır’dan tarihi karar

Spor 03.03.2015 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

İlker Çakır’dan tarihi karar

Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, Mudanya maçından hemen önce statta tarihi bir konuşma yapacak. Çakır, Gebzespor’la ilgili gerçekleri tüm çıplaklığıyla ortaya dökecek.

Gebzespor’u yaşatma mücadelesini tek başına sağladığı imkanlarla sürdüren Başkan İlker Çakır, bundan sonra izlenecek yol haritasını Mudanya maçı öncesinde netleştirecek. Göreve edip etmeme konusunda net bir karar vermeyen Başkan Çakır, Mudanya maçından hemen önce statta konuşma yaparak Gebzespor’un yaşadığı süreçle ilgili taraftarı bilgilendirecek. HERKES STADA Basın toplantısı yerine statta konuşma yapmayı tercih eden Başkan Çakır 13.00’de mikrafonu eline alacak. Konuşulmayanları konuşucak olan Başkan Çakır, kulübün borcundan isim değişikliğine kadar her konuya açıklık getirecek. Gebzespor’un başkanı, “Kimsenin sağda solda konuşmasına gerek yok. Kim gerçek Gebzesporlu o gün göreceğiz” dedi.  
Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, Mudanya maçından hemen önce statta tarihi bir konuşma yapacak. Çakır, Gebzespor’la ilgili gerçekleri tüm çıplaklığıyla ortaya dökecek.

Gebzespor’u yaşatma mücadelesini tek başına sağladığı imkanlarla sürdüren Başkan İlker Çakır, bundan sonra izlenecek yol haritasını Mudanya maçı öncesinde netleştirecek. Göreve edip etmeme konusunda net bir karar vermeyen Başkan Çakır, Mudanya maçından hemen önce statta konuşma yaparak Gebzespor’un yaşadığı süreçle ilgili taraftarı bilgilendirecek.

HERKES STADA

Basın toplantısı yerine statta konuşma yapmayı tercih eden Başkan Çakır 13.00’de mikrafonu eline alacak. Konuşulmayanları konuşucak olan Başkan Çakır, kulübün borcundan isim değişikliğine kadar her konuya açıklık getirecek. Gebzespor’un başkanı, “Kimsenin sağda solda konuşmasına gerek yok. Kim gerçek Gebzesporlu o gün göreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.