19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İlker Çakır ismi ölümsüzleşiyor!

Spor 27.06.2017 - 08:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İlker Çakır ismi ölümsüzleşiyor!

Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır’ın ismi ölümsüzleştirilecek. Gebzespor yönetim kurulu yaptığı açıklamada, kulüp tesislerinin adını ‘Gebzespor İlker Çakır Kamp Tesisleri’ olarak değiştirme kararı aldıklarını kamuoyuna bildirdi.

Yusuf Öztürk başkanlığında hareketli günler geçiren Gebzespor, sadece sportif değil, idari anlamda da özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Gebzespor yönetimi, 3 sezon boyunca mor beyazlı kulübe müthiş bir ivme kazandıran ve görev yaptığı süre içerisinde Gebzespor camiasının büyük sevgisini kazanan eski Başkan İlker Çakır’ı onore etmek için kulüp tesislerinin ismini ‘’Gebzespor İlker Çakır Kamp Tesisleri’’ olarak değiştirme kararı aldı. BASIN SÖZCÜSÜ DEMİR: GÖNÜL ADAMI İLKER ÇAKIR Gebzespor yönetiminde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen görev dağılımı sonrasında Basın Sözcülüğü görevine getirilen Cem Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği, daha önce Gebzespor'a büyük hizmetleri olan gönül adamı Gebzespor'un değerli başkanı Sayın İlker Çakır ismini Gebzespor Tesisleri’ne vermeyi uygun gördük. Gebzespor Tesisleri’nde, ‘Gebzespor İlker Çakır Kamp Tesisleri’ olarak isim değişikliği yapılacaktır. Saygı ve selamlarımla’’dedi.  
Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır’ın ismi ölümsüzleştirilecek. Gebzespor yönetim kurulu yaptığı açıklamada, kulüp tesislerinin adını ‘Gebzespor İlker Çakır Kamp Tesisleri’ olarak değiştirme kararı aldıklarını kamuoyuna bildirdi.

Yusuf Öztürk başkanlığında hareketli günler geçiren Gebzespor, sadece sportif değil, idari anlamda da özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Gebzespor yönetimi, 3 sezon boyunca mor beyazlı kulübe müthiş bir ivme kazandıran ve görev yaptığı süre içerisinde Gebzespor camiasının büyük sevgisini kazanan eski Başkan İlker Çakır’ı onore etmek için kulüp tesislerinin ismini ‘’Gebzespor İlker Çakır Kamp Tesisleri’’ olarak değiştirme kararı aldı.

BASIN SÖZCÜSÜ DEMİR: GÖNÜL ADAMI İLKER ÇAKIR

Gebzespor yönetiminde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen görev dağılımı sonrasında Basın Sözcülüğü görevine getirilen Cem Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği, daha önce Gebzespor'a büyük hizmetleri olan gönül adamı Gebzespor'un değerli başkanı Sayın İlker Çakır ismini Gebzespor Tesisleri’ne vermeyi uygun gördük. Gebzespor Tesisleri’nde, ‘Gebzespor İlker Çakır Kamp Tesisleri’ olarak isim değişikliği yapılacaktır. Saygı ve selamlarımla’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.