İlyasbey Ortaokulu öğrencilerinin sergisi büyük ilgi gördü

Gebze 09.04.2019 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İlyasbey Ortaokulu öğrencilerinin sergisi büyük ilgi gördü

İlyasbey Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Soydemir , Teknoloji Tasarım öğretmeni Ayfer Çıralı ve öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmalardan oluşan resim sergisinin bu yıl 4.’sü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde yapıldı.

İlyasbey Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Soydemir , Teknoloji Tasarım öğretmeni Ayfer Çıralı ve öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmalardan oluşan resim sergisinin bu yıl 4.’sü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde yapıldı. İlyasbey Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Çiğdem Koç, Teknoloji Tasarım öğretmeni Ayfer Çıralı ve öğrencilerin hazırlamış oldukları dönem sonu resim sergisinde; 20 öğrencinin 52 tablo ve 37 Röprodüksiyon oluşan 100’e yakın eseri sergilendi. YOĞUN KATILIM OLDU Sergi açılışına Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Halil Atlı, Mahmut Aşıkoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü Nagehan Malkoç,  İlyasbey Ortaokulu Müdürü Mikail Yıldırım, okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldılar. Açılış sonrası sergiyi gezen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Halil Atlı, Mahmut Aşıkoğlu yapılan çalışmaları tek tek inceledi ve gerek Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Soydemir, gerekse öğrencilerinden çalışmalarda kullanılan teknikler hakkında bilgi aldı.  Sergiyi gezen davetliler hazırlanan sergiden dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.  YILDIRIM, NECMETTİN KUYUCU’YU UNUTMADI Sergide açılış konuşmasını yapan İlyasbey Ortaokulu Müdürü Mikail Yıldırım, “Eğitim, davranış geliştirebilme sanatıdır. Eğitim Türk milletinin amaçlarında kendisini bulan, geleneklere, değerlere ve hayat tarzımıza göre gelişen ve hayatımıza yön veren bir biçimdir. Bizlerde insanız, bizlerde insanlığın gereğini yerine getirmekle yükümlüyüz. Sevgi de hürriyet, saygı da mecburiyet vardır. Birini sevemeyebilirsiniz ama saygı temel prensibimiz olmak zorundadır.” Şehit öğretmenleri de anan Mikail Yıldırım, “Henüz bir hafta önce toprağa verdiğimiz değerli kardeşimiz Necmeddin’i rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Allah’ın rahmeti onların üzerine olsun” dedi.
İlyasbey Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Soydemir , Teknoloji Tasarım öğretmeni Ayfer Çıralı ve öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmalardan oluşan resim sergisinin bu yıl 4.’sü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde yapıldı.

İlyasbey Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Soydemir , Teknoloji Tasarım öğretmeni Ayfer Çıralı ve öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmalardan oluşan resim sergisinin bu yıl 4.’sü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde yapıldı. İlyasbey Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Çiğdem Koç, Teknoloji Tasarım öğretmeni Ayfer Çıralı ve öğrencilerin hazırlamış oldukları dönem sonu resim sergisinde; 20 öğrencinin 52 tablo ve 37 Röprodüksiyon oluşan 100’e yakın eseri sergilendi.

YOĞUN KATILIM OLDU

Sergi açılışına Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Halil Atlı, Mahmut Aşıkoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü Nagehan Malkoç,  İlyasbey Ortaokulu Müdürü Mikail Yıldırım, okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldılar. Açılış sonrası sergiyi gezen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Halil Atlı, Mahmut Aşıkoğlu yapılan çalışmaları tek tek inceledi ve gerek Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Soydemir, gerekse öğrencilerinden çalışmalarda kullanılan teknikler hakkında bilgi aldı.  Sergiyi gezen davetliler hazırlanan sergiden dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. 

YILDIRIM, NECMETTİN KUYUCU’YU UNUTMADI

Sergide açılış konuşmasını yapan İlyasbey Ortaokulu Müdürü Mikail Yıldırım, “Eğitim, davranış geliştirebilme sanatıdır. Eğitim Türk milletinin amaçlarında kendisini bulan, geleneklere, değerlere ve hayat tarzımıza göre gelişen ve hayatımıza yön veren bir biçimdir. Bizlerde insanız, bizlerde insanlığın gereğini yerine getirmekle yükümlüyüz. Sevgi de hürriyet, saygı da mecburiyet vardır. Birini sevemeyebilirsiniz ama saygı temel prensibimiz olmak zorundadır.” Şehit öğretmenleri de anan Mikail Yıldırım, “Henüz bir hafta önce toprağa verdiğimiz değerli kardeşimiz Necmeddin’i rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Allah’ın rahmeti onların üzerine olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.