İM’de İsmail Gülle dönemi

Ekonomi 04.07.2018 - 17:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İM’de İsmail Gülle dönemi

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 30 Haziran'da gerçekleştirilen 25. Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen İsmail Gülle, görevi Mehmet Büyükekşi'den devraldı. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan İsmail Gülle, ihracatçıların karşılaştığı sorunları bildiklerini belirterek, "Bu yükü tek değil ihracatçılarla taşımak üzere devraldım. Bu ülkenin kişi başı geliri artacak, zenginleşecek ve yeni rekorlar kıracaksak bunu ihracatçılar yapacak" dedi. Büyükekşi ise "TİM siyasi bir görüşe ait kurum değildir. Burası sektörel, mesleki ve ihracatçıların çıkarlarını sağlayan bir kurumdur. Cari açığın ve yükselen enflasyonun panzehiri ihracat ve turizmdir" diye konuştu..

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin () 30 Haziran'da gerçekleştirilen 25. Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen İsmail Gülle, görevi Mehmet Büyükekşi'den devraldı. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan İsmail Gülle, ihracatçıların karşılaştığı sorunları bildiklerini belirterek, "Bu yükü tek değil ihracatçılarla taşımak üzere devraldım. Bu ülkenin kişi başı geliri artacak, zenginleşecek ve yeni rekorlar kıracaksak bunu ihracatçılar yapacak" dedi. Büyükekşi ise "TİM siyasi bir görüşe ait kurum değildir. Burası sektörel, mesleki ve ihracatçıların çıkarlarını sağlayan bir kurumdur. Cari açığın ve yükselen enflasyonun panzehiri ihracat ve turizmdir" diye konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.