GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

"İmar Barışı" Bilgilendirmesi Yapıldı

Dilovası 18.06.2018 - 22:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

"İmar Barışı" Bilgilendirmesi Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda "İmar Barışı" düzenlemesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi "İmar Barışı" ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Dilovası ilçesinde düzenlenen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler, yöneticiler ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda, "İmar Barışı nedir?" "Kimlerin imar barışına ihtiyacı var?" "İmar barışına nasıl başvurulur?" konularında bilgilendirme yapıldı. SORULAR CEVAPLANDIRILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası ilçesinde İmar Barışı ile ilgili düzenlenen bilgilendirme toplantısında vatandaşın konuyla alakalı soruları cevaplandırıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, 31 Ekim 2018 tarihine kadar başvuru yapılması ifade edilerek başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgiler verildi. İMAR BARIŞI İmar Barışı, imara aykırı veya mülkiyet sorunu çözülememiş olan, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olarak yapılmış yapıların kayıt altına alınması için getirilen bir yasal düzenlemedir.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda "İmar Barışı" düzenlemesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi "İmar Barışı" ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Dilovası ilçesinde düzenlenen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler, yöneticiler ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda, "İmar Barışı nedir?" "Kimlerin imar barışına ihtiyacı var?" "İmar barışına nasıl başvurulur?" konularında bilgilendirme yapıldı.

SORULAR CEVAPLANDIRILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası ilçesinde İmar Barışı ile ilgili düzenlenen bilgilendirme toplantısında vatandaşın konuyla alakalı soruları cevaplandırıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, 31 Ekim 2018 tarihine kadar başvuru yapılması ifade edilerek başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

İMAR BARIŞI

İmar Barışı, imara aykırı veya mülkiyet sorunu çözülememiş olan, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olarak yapılmış yapıların kayıt altına alınması için getirilen bir yasal düzenlemedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.