İmar Müdürleri Başkan Toltar’ın konuğu oldu.

Dilovası 16.11.2015 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İmar Müdürleri Başkan Toltar’ın konuğu oldu.

Her ay bir ilçede gerçekleşen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin imar komisyonu üyelerinin katıldığı genel değerlendirme toplantısı, bu ay Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ev sahipliğinde düzenlendi.

Dilovası Elegan Restoranda gerçekleşen ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın  ev sahipliğini yaptığı toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Günler de katıldı. Yeni mevzuat hükümleriyle ilgili bilgi aktarımı ve alınan kararların uygulanması ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacı ile gerçekleştiren toplantıda ev sahibi ilçe olan Dilovası’nın imarlaşma konuları ile il genelindeki sorunlar konuşuldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası, geçmişte çarpık sanayileşme ve kentleşmenin acılarını ve sıkıntılarını bu gün maalesef bizler yaşıyoruz. Geçmişte yapılan eksiklik, noksanlıklar bu gün bizleri çok uğraştırmaktadır. Bizler kriterlerimizi ve ölçütlerimizi koyarak prensipli hareket ediyoruz. Geçmişe göre çok iyi bir noktadayız ama benim arzuladığım noktaya henüz gelemedik ama geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yine İnşaat anlamında sürekli gelişen ilçemizde ve Kocaeli’nin tamamında insanlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizlerin öncülüğünde imarı ve kentleşme tarzı ile daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent inşa edeceğiz” dedi. Başkan Ali Toltar,  konuşmasının sonunda bu tarz toplantıları önemsediklerini, yapılan bu rutin toplantıların ilçenin geleceğine dair çok büyük katkılarının olacağını   belirterek toplantının hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Her ay bir ilçede gerçekleşen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin imar komisyonu üyelerinin katıldığı genel değerlendirme toplantısı, bu ay Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ev sahipliğinde düzenlendi.

Dilovası Elegan Restoranda gerçekleşen ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın  ev sahipliğini yaptığı toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Günler de katıldı. Yeni mevzuat hükümleriyle ilgili bilgi aktarımı ve alınan kararların uygulanması ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacı ile gerçekleştiren toplantıda ev sahibi ilçe olan Dilovası’nın imarlaşma konuları ile il genelindeki sorunlar konuşuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası, geçmişte çarpık sanayileşme ve kentleşmenin acılarını ve sıkıntılarını bu gün maalesef bizler yaşıyoruz. Geçmişte yapılan eksiklik, noksanlıklar bu gün bizleri çok uğraştırmaktadır. Bizler kriterlerimizi ve ölçütlerimizi koyarak prensipli hareket ediyoruz. Geçmişe göre çok iyi bir noktadayız ama benim arzuladığım noktaya henüz gelemedik ama geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yine İnşaat anlamında sürekli gelişen ilçemizde ve Kocaeli’nin tamamında insanlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizlerin öncülüğünde imarı ve kentleşme tarzı ile daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent inşa edeceğiz” dedi.

Başkan Ali Toltar,  konuşmasının sonunda bu tarz toplantıları önemsediklerini, yapılan bu rutin toplantıların ilçenin geleceğine dair çok büyük katkılarının olacağını   belirterek toplantının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.