İMES Bir Protokole Daha İmza Attı

Gebze 27.09.2018 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İMES Bir Protokole Daha İmza Attı

Üniversite-sanayi işbirliğinde hem bölgemizde hem de ülkemizde önemli adımlar atan Gebze VI (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Kocaeli Üniversitesi ile İşyerinde Mühendislik Eğitimi (İME) Programı İyi Niyet" protokolü imzaladı.

Kocaeli Üniversitesi rektörlük toplantı salonunda önceki gün gerçekleştirilen protokolü; Kocaeli Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Gebze VI (İMES) Makina İhtisas OSB adına ise Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay imzaladı. Protokol törenine, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, Genel Sekreter Dr. Fatih Akbulut, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ile Gebze VI (İMES) Makina İhtisas OSB firma temsilcileri katıldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve protokol sonrası izlenecek yol haritası belirlendi.  Protokol, Kocaeli - Gebze VI (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile Kocaeli Üniversitesi arasında oluşturulması planlanan Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde, "İşyerinde Mühendislik Eğitimi Programı"nı baz alan Kurumsal İş Birliği çerçevesinde, kurumlar arasındaki iş birliğinin artırılması, firmaların tanınması ve fonksiyonlarına ilişkin bilgilerin paylaşımını kapsıyor. KÜBRA AKABALI  
Üniversite-sanayi işbirliğinde hem bölgemizde hem de ülkemizde önemli adımlar atan Gebze VI (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Kocaeli Üniversitesi ile İşyerinde Mühendislik Eğitimi (İME) Programı İyi Niyet" protokolü imzaladı.

Kocaeli Üniversitesi rektörlük toplantı salonunda önceki gün gerçekleştirilen protokolü; Kocaeli Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Gebze VI (İMES) Makina İhtisas OSB adına ise Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay imzaladı. Protokol törenine, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, Genel Sekreter Dr. Fatih Akbulut, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ile Gebze VI (İMES) Makina İhtisas OSB firma temsilcileri katıldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve protokol sonrası izlenecek yol haritası belirlendi.  Protokol, Kocaeli - Gebze VI (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile Kocaeli Üniversitesi arasında oluşturulması planlanan Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde, "İşyerinde Mühendislik Eğitimi Programı"nı baz alan Kurumsal İş Birliği çerçevesinde, kurumlar arasındaki iş birliğinin artırılması, firmaların tanınması ve fonksiyonlarına ilişkin bilgilerin paylaşımını kapsıyor.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.