İMES’in anaokulu açıldı!

Dilovası 03.10.2019 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İMES’in anaokulu açıldı!

Dilovası İMES OSB’de kurulan Sercan Sağlam Anaokulu protokolün yoğun katılımı ile açıldı.

Gerçekleştirilen açılış törenine; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve davetliler katıldı. İLÇE MİLLİ EĞİTİME BAĞIŞLANDI Açılışta konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “İlçemizde İMES OSB içerisinde, İMES OSB tarafından yapılarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağışlanan İMES OSB Sercan Sağlam Anaokulu’nun açılışını gerçekleştiriyoruz. Özel okul kalitesinde eğitim, servis ve yemek hizmetlerinin sunulduğu Anaokulumuz OSB içerisinde açılması itibariyle aynı zamanda bir ilk olma özelliğinde. Öncülük yapan ve katkı sunan tüm iş insanlarımıza ve yönetim kurullarına teşekkür ederiz” dedi. ÖZEL OKUL KALİTESİNDE Vali Aksoy’un ardından konuşan İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, “OSB içerisinde hizmete giren okulumuz, 2 derslikli ve 50 öğrence kapasiteli. Çalışan annelerin düşünüldüğü ve tam gün eğitimin olduğu Sercan Sağlam Anaokulu, özel okul kalitesinde bir devlet okulu olarak hizmet veriyor. 36-69 ay yaş aralığında öğrenci kabul edilen ve Dilovası ve Gebze’den servis hizmeti olan Anaokulumuzda yemek hizmeti de sağlanmakta. Okulda 08.30-17.30 saatleri arasında eğitim ve öğretim hizmeti veriliyor. Okul aidatımız ise 80 TL” diye konuştu.          
Dilovası İMES OSB’de kurulan Sercan Sağlam Anaokulu protokolün yoğun katılımı ile açıldı.

Gerçekleştirilen açılış törenine; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve davetliler katıldı.

İLÇE MİLLİ EĞİTİME BAĞIŞLANDI

Açılışta konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “İlçemizde İMES OSB içerisinde, İMES OSB tarafından yapılarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağışlanan İMES OSB Sercan Sağlam Anaokulu’nun açılışını gerçekleştiriyoruz. Özel okul kalitesinde eğitim, servis ve yemek hizmetlerinin sunulduğu Anaokulumuz OSB içerisinde açılması itibariyle aynı zamanda bir ilk olma özelliğinde. Öncülük yapan ve katkı sunan tüm iş insanlarımıza ve yönetim kurullarına teşekkür ederiz” dedi.

ÖZEL OKUL KALİTESİNDE

Vali Aksoy’un ardından konuşan İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, “OSB içerisinde hizmete giren okulumuz, 2 derslikli ve 50 öğrence kapasiteli. Çalışan annelerin düşünüldüğü ve tam gün eğitimin olduğu Sercan Sağlam Anaokulu, özel okul kalitesinde bir devlet okulu olarak hizmet veriyor. 36-69 ay yaş aralığında öğrenci kabul edilen ve Dilovası ve Gebze’den servis hizmeti olan Anaokulumuzda yemek hizmeti de sağlanmakta. Okulda 08.30-17.30 saatleri arasında eğitim ve öğretim hizmeti veriliyor. Okul aidatımız ise 80 TL” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.