İMES OSB’de otomotiv sektörü ele alındı

Dilovası 23.09.2019 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İMES OSB’de otomotiv sektörü ele alındı

İMES OSB’de eğitim ve sektör toplantıları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda bir konuşma yapan İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, “Türkiye’nin en büyük ihraç kapasitesine sahip sektörleri arasında yer alan Otomotiv sanayinde özellikle yeni dönem gelişmeleri ile başlayan bir dönüşüm süreci yaşanmaktadır. Yerli otomobil çalışmalarının yanında elektrikli otomobil çalışmaları da yeni dönem düzenin belirleyici gelişmelerine ev sahipliği yapıyor. BİLİNÇ OLUŞTURMA VE SEKTÖRÜN GELECEĞİ Bölgemizde yer alan firmalarımızın 22’sini oluşturan ve bölgemizde gerçekleştirilen satışların 42‘sini elinde bulunduran otomotiv sanayine yönelik Türkiye’de 400′ ü aşkın üyesi ile Türk otomotiv tedarik sanayinin tek temsilcisi olan Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ile ülkemizde 3 büyük sektör içerisinde yer alan sektörün geleceğini anlamak ve doğru yorumlayabilmek amacıyla toplantı gerçekleştirildi. Otomotiv sektöründe öncü konumunda bulunan TAYSAD ile yaptığımız işbirliği protokolü kapsamında bölgemizde bilinç oluşturma ve sektörün geleceğine yönelik planlamalar yapacağız” dedi. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. KÜBRA AKABALI
İMES OSB’de eğitim ve sektör toplantıları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda bir konuşma yapan İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, “Türkiye’nin en büyük ihraç kapasitesine sahip sektörleri arasında yer alan Otomotiv sanayinde özellikle yeni dönem gelişmeleri ile başlayan bir dönüşüm süreci yaşanmaktadır. Yerli otomobil çalışmalarının yanında elektrikli otomobil çalışmaları da yeni dönem düzenin belirleyici gelişmelerine ev sahipliği yapıyor.

BİLİNÇ OLUŞTURMA VE SEKTÖRÜN GELECEĞİ

Bölgemizde yer alan firmalarımızın 22’sini oluşturan ve bölgemizde gerçekleştirilen satışların 42‘sini elinde bulunduran otomotiv sanayine yönelik Türkiye’de 400′ ü aşkın üyesi ile Türk otomotiv tedarik sanayinin tek temsilcisi olan Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ile ülkemizde 3 büyük sektör içerisinde yer alan sektörün geleceğini anlamak ve doğru yorumlayabilmek amacıyla toplantı gerçekleştirildi. Otomotiv sektöründe öncü konumunda bulunan TAYSAD ile yaptığımız işbirliği protokolü kapsamında bölgemizde bilinç oluşturma ve sektörün geleceğine yönelik planlamalar yapacağız” dedi. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.