İMES OSB’den otopark alanına düzenleme

Dilovası 13.10.2020 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İMES OSB’den otopark alanına düzenleme

Kocaeli Dilovası’nda bulunan İMES Organize Sanayi Bölgesi çalışanlar için sosyal alanlarına düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Kocaeli Dilovası’nda bulunan 301 hektar üzerine kurulu, 228 firmanın bulunduğu ve 8bin 350 kişinin çalıştığı İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde sosyal alanlara yönelik çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalara ait görüntüleri paylaşan İMES Dilovası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan düzenlemeler hakkında şu ifadelere yer verdi; “Çalışmakta olan vatandaşlar için konfor alanı daha yüksek bir OSB yapma gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda İMES OSB Cami’sinin otopark alanında düzenleme ve beton atma işlemi gerçekleştiriyoruz. Sosyal alanları ile vizyoner bir OSB olma yolculuğumuzda ‘Türkiye'nin Sanayi Gücüyüz’.”

Kocaeli Dilovası’nda bulunan İMES Organize Sanayi Bölgesi çalışanlar için sosyal alanlarına düzenlemeler yapmaya devam ediyor.

Kocaeli Dilovası’nda bulunan 301 hektar üzerine kurulu, 228 firmanın bulunduğu ve 8bin 350 kişinin çalıştığı İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde sosyal alanlara yönelik çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalara ait görüntüleri paylaşan İMES Dilovası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan düzenlemeler hakkında şu ifadelere yer verdi; “Çalışmakta olan vatandaşlar için konfor alanı daha yüksek bir OSB yapma gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda İMES OSB Cami’sinin otopark alanında düzenleme ve beton atma işlemi gerçekleştiriyoruz. Sosyal alanları ile vizyoner bir OSB olma yolculuğumuzda ‘Türkiye'nin Sanayi Gücüyüz’.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.