İMES OSB’den Üniversite- Sanayi İşbirliği

Darıca 02.07.2018 - 18:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İMES OSB’den Üniversite- Sanayi İşbirliği

İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi’ne ziyarette bulundu.

İMES OSB tarafından yürütülen ‘Uygulamalı İleri Mühendislik Mükemmeliyet Merkezi Projesi’ne iştirakçi olarak katılım sağlayan Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi yetkililerine İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay ziyarette bulundu. Ziyarette projenin hazırlık süreci ele alınırken, üniversite sanayi iş birliği çerçevesince ortak girişimlerin artırılarak işbirliğinin geliştirilmesi için neler yapılabileceğinin de altı çizildi. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Saadettin Hülagü ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay ve beraberindeki ekibe teşekkür etti. KÜBRA AKABALI
İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi’ne ziyarette bulundu.

İMES OSB tarafından yürütülen ‘Uygulamalı İleri Mühendislik Mükemmeliyet Merkezi Projesi’ne iştirakçi olarak katılım sağlayan Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi yetkililerine İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay ziyarette bulundu. Ziyarette projenin hazırlık süreci ele alınırken, üniversite sanayi iş birliği çerçevesince ortak girişimlerin artırılarak işbirliğinin geliştirilmesi için neler yapılabileceğinin de altı çizildi. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Saadettin Hülagü ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay ve beraberindeki ekibe teşekkür etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.