İmkansızlıklara rağmen zirvede!

Gebze 09.11.2016 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İmkansızlıklara rağmen zirvede!

15 Temmuz Şehitler ve Gazileri Sakarya Karate Ligi’nin İkinci ayak müsabakalarında Gebze Karate Do kısıtlı imkânlara rağmen zirvedeki yerini korudu. Elit sporcularını dinlendiren Teknik Direktör Şamdan, buna rağmen kalitesini konuşturdu.

  Sakarya Karate Ligi 2.Ayak Müsabakaları hafta sonu gerçekleştirildi. Bu yıl 15 Temmuz şehitleri ve Gazileri anısına yapılan Karate Ligi Müsabakalarının İkinci ayağında da Gebze Karate Do Rüzgarı esti. Birinci ayak müsabakalarında açık ara farkla zirvenin sahibi olan Gebze Karate Do, İkinci ayak maçlarında da zirvede yer aldı. Karate’nin iddialı olduğu İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Ankara, Eskişehir, Bolu, Düzce, Yalova ve Bursa İllerinden 925 sporcunun katıldığı müsabakalarda Gebze Karate Do, elit sporcularını dinlendirmesine rağmen 14 madalya ile turnuvayı kapattı. HER SPORCU ŞAMPİYON YETİŞİYOR Önümüzde ki günlerde yapılacak Türkiye şampiyonları ve yoğun turnuva trafiğini düşünerek elit sporcularını dinlendiren Teknik Direktör Adnan Şamdan, buna rağmen zirveyi kimseye kaptırmadı. 10 Kategoride final yapan Gebzeli karateciler, turnuvayı 5 Altın, 5 Gümüş ve 4 Bronz madalya ile kapattı. Her zaman ki gibi Gebze’yi en iyi şekilde temsil eden Adnan Şamdan ve öğrencileri Türkiye şampiyonası öncesi moral buldular. ZİRVEDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ Turnuva sonrası değerlendirme yapan Teknik Direktör Adnan Şamdan, 2-4 Aralık tarihlerinde Avrupa Şampiyonası seçmeleri olacağı için olası bir sakatlığa karşı Elit Sporcularını dinlendirdiğini belirterek, “Buna rağmen çok güzel sonuçlar aldık. Alt yapımız umut vadediyor. Tüm imkansızlıklara rağmen Gebze’yi Türk Karatesinde marka yaptık. Hız kesmeden  zirvedeki yerimizi korumaya  gayret edeceğiz. Ayrıca ulaşım konusunda Kulübümüze yardımcı olan,  her daim kendisine ulaştığımızda yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker'e, Başkan Yardımcısı Sayın Engin Güzel’e ve Ulaştırma müdürü Mehmet beye tüm sporcuları ve velilerim adına teşekkür ediyorum.”dedi. DERECE YAPAN SPORCULARIMIZ BİRİNCİLER: Tugay Öztürk, Azra Çakır, Y.Kaan Duman, A.Berke Ertan, Berfin Gürsu İKİNCİLER:Gülçin Uçar, T.Cemal Sakin, B.Recep Togay, Kutay Gökalp, Furkan Sertel ÜÇÜNCÜLER:Ceren Şınık, E.Nurseli Egemen, M.Esma Kılıç, Y.Ali Yılmaz
15 Temmuz Şehitler ve Gazileri Sakarya Karate Ligi’nin İkinci ayak müsabakalarında Gebze Karate Do kısıtlı imkânlara rağmen zirvedeki yerini korudu. Elit sporcularını dinlendiren Teknik Direktör Şamdan, buna rağmen kalitesini konuşturdu.

 

Sakarya Karate Ligi 2.Ayak Müsabakaları hafta sonu gerçekleştirildi. Bu yıl 15 Temmuz şehitleri ve Gazileri anısına yapılan Karate Ligi Müsabakalarının İkinci ayağında da Gebze Karate Do Rüzgarı esti. Birinci ayak müsabakalarında açık ara farkla zirvenin sahibi olan Gebze Karate Do, İkinci ayak maçlarında da zirvede yer aldı. Karate’nin iddialı olduğu İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Ankara, Eskişehir, Bolu, Düzce, Yalova ve Bursa İllerinden 925 sporcunun katıldığı müsabakalarda Gebze Karate Do, elit sporcularını dinlendirmesine rağmen 14 madalya ile turnuvayı kapattı.

HER SPORCU ŞAMPİYON YETİŞİYOR

Önümüzde ki günlerde yapılacak Türkiye şampiyonları ve yoğun turnuva trafiğini düşünerek elit sporcularını dinlendiren Teknik Direktör Adnan Şamdan, buna rağmen zirveyi kimseye kaptırmadı. 10 Kategoride final yapan Gebzeli karateciler, turnuvayı 5 Altın, 5 Gümüş ve 4 Bronz madalya ile kapattı. Her zaman ki gibi Gebze’yi en iyi şekilde temsil eden Adnan Şamdan ve öğrencileri Türkiye şampiyonası öncesi moral buldular.

ZİRVEDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Turnuva sonrası değerlendirme yapan Teknik Direktör Adnan Şamdan, 2-4 Aralık tarihlerinde Avrupa Şampiyonası seçmeleri olacağı için olası bir sakatlığa karşı Elit Sporcularını dinlendirdiğini belirterek, “Buna rağmen çok güzel sonuçlar aldık. Alt yapımız umut vadediyor. Tüm imkansızlıklara rağmen Gebze’yi Türk Karatesinde marka yaptık. Hız kesmeden  zirvedeki yerimizi korumaya  gayret edeceğiz. Ayrıca ulaşım konusunda Kulübümüze yardımcı olan,  her daim kendisine ulaştığımızda yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker'e, Başkan Yardımcısı Sayın Engin Güzel’e ve Ulaştırma müdürü Mehmet beye tüm sporcuları ve velilerim adına teşekkür ediyorum.”dedi.

DERECE YAPAN SPORCULARIMIZ

BİRİNCİLER: Tugay Öztürk, Azra Çakır, Y.Kaan Duman, A.Berke Ertan, Berfin Gürsu

İKİNCİLER:Gülçin Uçar, T.Cemal Sakin, B.Recep Togay, Kutay Gökalp, Furkan Sertel

ÜÇÜNCÜLER:Ceren Şınık, E.Nurseli Egemen, M.Esma Kılıç, Y.Ali Yılmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.