İn The Joy Güzellik Merkezi Gebze’de açıldı!

Gebze 13.09.2019 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İn The Joy Güzellik Merkezi Gebze’de açıldı!

İn The Joy Güzellik Merkezi Gebze’de görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Organizatörlüğünü Ege Organizasyon’un yaptığı İn The Joy Güzellik Merkezi, Güzellik Uzmanı Neşe Kaya tarafından Tatlıkuyu Mahallesi Ahmet Pembegüllü Bulvarı No: 48/B Gebze’de hizmete girdi. İn The Joy Güzellik Merkezi’nde, lazer epilasyon, cilt bakımı, leke tedavisi, iğneli epilasyon, Türban Tasarım, Mikro kaynak, Kalıcı kaş, manikür, pedikür gibi hizmetler verilecek. GÜZELLİK ANLAYIŞINA YENİ BİR ALGI Açılış töreninde konuşan İn The Joy Güzellik Merkezi sahibi Güzellik Uzmanı Neşe Kaya, “Gebze’de güzellik anlayışına yeni bir algı katacağız. Güzelliği seven bütün bay ve bayanları salonumuza davet ediyorum. Bay ve bayan olmak üzere güzelliğe dair her türlü hizmetin olduğu İn The Joy Güzellik Merkezi’nde tesettür bölümünün de olduğunu vurgulayan Kaya, “Gebze daha güzel şeyleri hak ediyor” diye konuştu. Konuşmanın ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle güzellik merkezi gezilirken, açılışa katılan ziyaretçilerden de tam not aldı.
İn The Joy Güzellik Merkezi Gebze’de görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Organizatörlüğünü Ege Organizasyon’un yaptığı İn The Joy Güzellik Merkezi, Güzellik Uzmanı Neşe Kaya tarafından Tatlıkuyu Mahallesi Ahmet Pembegüllü Bulvarı No: 48/B Gebze’de hizmete girdi. İn The Joy Güzellik Merkezi’nde, lazer epilasyon, cilt bakımı, leke tedavisi, iğneli epilasyon, Türban Tasarım, Mikro kaynak, Kalıcı kaş, manikür, pedikür gibi hizmetler verilecek.

GÜZELLİK ANLAYIŞINA YENİ BİR ALGI

Açılış töreninde konuşan İn The Joy Güzellik Merkezi sahibi Güzellik Uzmanı Neşe Kaya, “Gebze’de güzellik anlayışına yeni bir algı katacağız. Güzelliği seven bütün bay ve bayanları salonumuza davet ediyorum. Bay ve bayan olmak üzere güzelliğe dair her türlü hizmetin olduğu İn The Joy Güzellik Merkezi’nde tesettür bölümünün de olduğunu vurgulayan Kaya, “Gebze daha güzel şeyleri hak ediyor” diye konuştu. Konuşmanın ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle güzellik merkezi gezilirken, açılışa katılan ziyaretçilerden de tam not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.