19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İnananlar ‘Ordu’su!

Spor 10.12.2017 - 17:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İnananlar ‘Ordu’su!

DARICA G.B LİDER YENİ ORDU’YU 9 KİŞİYLE SAHADAN SİLDİ

6 gol, 2 kırmızı kart, 1 penaltı ve havada uçuşan sayısız kartlar…Darıca G.B tansiyon ve gerilimin bir an olsun düşmediği ve 9 kişi kaldığı maçta lider Yeni Orduspor’u sahadan sildi. Kritik 90 dakikayı 4-2 kazanan Darıca’nın aslanları, puanını 27’ye çıkararak zirve yarışındaki rakiplerine gözdağı verdi. Darıca G.B ile Yeni Orduspor arasında oynanan 90 dakika kuşkusuz son yılların en unutulmaz maçları arasında yer aldı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda sağanak yağmur altında başlayan maçta Darıca G.B’nin golleri de tıpkı yağmur gibi yağmaya başladı. 7.dakikada Alperen’le gol perdesini açan sarı yeşilliler, 11 ve 18’de Alper Tursun’la skoru bir anda 3-0’a getirerek lider Yeni Orduspor’u şaşkına uğrattı. Darıca’nın ardı ardına gelen golleri karşısında neye uğradığını şaşıran Karadeniz ekibi, kazanmayı ne kadar istediğini gösteren Darıcalı futbolcular karşısında çaresiz kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 3-0’lık Darıca G.B’nin üstünlüğü ile sona erdi. HAKEM ‘HANÇER’LEDİ AMA YIKAMADI 60’da Emrullah’ın kendi kalesine attığı golle farkı 2’ye indiren Karadeniz ekibi, maçın hakemi Nuri Karahençer ile umutlandı. Umutları azalan Yeni Orduspor’un imdadına yetişen Karahançer, 62’de Özer Kutlu’ya direkt, 64’te ise Cafercan Aksu’ya ikinci sarıdan kırmızı kartını çıkartarak Darıca G.B’yi 2 dakika içinde 9 kişi bıraktı. FİŞİ ORDULU DOĞANCAN ÇEKTİ 80’de hakemin yanlı kararları karşısında çığrından çıkan Darıca G.B teknik sorumlusu Uğur Balcıoğlu’nu tribüne gönderen maçın hakemi, verdiği kararlarla saç baş yoldurttu. 2 kişi eksik oynamasına rağmen müthiş bir direnç gösteren sarı yeşilliler, Ordu forvetlerine duvar örerken, Karadeniz ekibinin fişini çeken ise aslen Ordulu olan Doğancan Aynacı’dan geldi. 85’te skoru 4-1’e getiren Doğancan, Darıca’ya 3 puanı müjdeleyen golü kaydetti. 90.dakikada Onur’un penaltıdan gelen golü ise sadece skoru değiştirdi:4-2
DARICA G.B LİDER YENİ ORDU’YU 9 KİŞİYLE SAHADAN SİLDİ

6 gol, 2 kırmızı kart, 1 penaltı ve havada uçuşan sayısız kartlar…Darıca G.B tansiyon ve gerilimin bir an olsun düşmediği ve 9 kişi kaldığı maçta lider Yeni Orduspor’u sahadan sildi. Kritik 90 dakikayı 4-2 kazanan Darıca’nın aslanları, puanını 27’ye çıkararak zirve yarışındaki rakiplerine gözdağı verdi.

Darıca G.B ile Yeni Orduspor arasında oynanan 90 dakika kuşkusuz son yılların en unutulmaz maçları arasında yer aldı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda sağanak yağmur altında başlayan maçta Darıca G.B’nin golleri de tıpkı yağmur gibi yağmaya başladı. 7.dakikada Alperen’le gol perdesini açan sarı yeşilliler, 11 ve 18’de Alper Tursun’la skoru bir anda 3-0’a getirerek lider Yeni Orduspor’u şaşkına uğrattı. Darıca’nın ardı ardına gelen golleri karşısında neye uğradığını şaşıran Karadeniz ekibi, kazanmayı ne kadar istediğini gösteren Darıcalı futbolcular karşısında çaresiz kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 3-0’lık Darıca G.B’nin üstünlüğü ile sona erdi.

HAKEM ‘HANÇER’LEDİ AMA YIKAMADI

60’da Emrullah’ın kendi kalesine attığı golle farkı 2’ye indiren Karadeniz ekibi, maçın hakemi Nuri Karahençer ile umutlandı. Umutları azalan Yeni Orduspor’un imdadına yetişen Karahançer, 62’de Özer Kutlu’ya direkt, 64’te ise Cafercan Aksu’ya ikinci sarıdan kırmızı kartını çıkartarak Darıca G.B’yi 2 dakika içinde 9 kişi bıraktı.

FİŞİ ORDULU DOĞANCAN ÇEKTİ

80’de hakemin yanlı kararları karşısında çığrından çıkan Darıca G.B teknik sorumlusu Uğur Balcıoğlu’nu tribüne gönderen maçın hakemi, verdiği kararlarla saç baş yoldurttu. 2 kişi eksik oynamasına rağmen müthiş bir direnç gösteren sarı yeşilliler, Ordu forvetlerine duvar örerken, Karadeniz ekibinin fişini çeken ise aslen Ordulu olan Doğancan Aynacı’dan geldi. 85’te skoru 4-1’e getiren Doğancan, Darıca’ya 3 puanı müjdeleyen golü kaydetti. 90.dakikada Onur’un penaltıdan gelen golü ise sadece skoru değiştirdi:4-2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.