İnancın zaferi

Spor 03.05.2016 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İnancın zaferi

İnancın zaferi

2.Amatör Küme G Grubu’nda Draıcaspor ile birlikte müthiş bir şampiyonluk yarışına tutulan Diliskelesispor, bu müthiş çekişmeden zaferle ayrılan taraf oldu. Ligin son haftasında sahaya çıkmayan Çayırova Gümüşspor karşısında 3-0’lık hükmen galibiyeti elde ederek şampiyonluğa uzanan Diliskelesispor, müthiş bir coşku yaşadı. Dilovası’nda uzun araç kuyruklarıyla geç saatlerde şampiyonluk kutlaması yapan Diliskelesirpor camiası, haklı bir gurur yaşadı. UMUTLARINI KAYBETMEDİLER Darıcaspor’un ligin bitimine 2 hafta kala zirvede olmasına rağmen şampiyonluğa olan inancını kaybetmeyen ve yönetici, teknik ekip ve futbolcular olarak şampiyonluğa yürekten inanan Diliskelesispor, adeta inancının zaferini elde etti. 
İnancın zaferi

2.Amatör Küme G Grubu’nda Draıcaspor ile birlikte müthiş bir şampiyonluk yarışına tutulan Diliskelesispor, bu müthiş çekişmeden zaferle ayrılan taraf oldu. Ligin son haftasında sahaya çıkmayan Çayırova Gümüşspor karşısında 3-0’lık hükmen galibiyeti elde ederek şampiyonluğa uzanan Diliskelesispor, müthiş bir coşku yaşadı. Dilovası’nda uzun araç kuyruklarıyla geç saatlerde şampiyonluk kutlaması yapan Diliskelesirpor camiası, haklı bir gurur yaşadı.

UMUTLARINI KAYBETMEDİLER

Darıcaspor’un ligin bitimine 2 hafta kala zirvede olmasına rağmen şampiyonluğa olan inancını kaybetmeyen ve yönetici, teknik ekip ve futbolcular olarak şampiyonluğa yürekten inanan Diliskelesispor, adeta inancının zaferini elde etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.