İnanmışlar ordusu 1-2

Spor 24.09.2017 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İnanmışlar ordusu 1-2

HIRS, İSTEK, MÜCADELE, BAŞ KALDIRIŞ VE MUTLU SON…10 KİŞİ MENEKŞE, MALTEPESPOR’U 2-1 DEVİRDİ

BAL temsilcimiz Gebzespor, grubun güçlü takımlarından Maltepespor’u son 27 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta 2-1 devirerek sezona 3 puanla başladı. Hırslı ve mücadeleci futboluyla alkış toplayan Menekşe’yi zafere taşıyan goller Ukraynalı yıldız Niko ve harika futboluyla klasını konuşturan Oğuz Başaran’dan geldi. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele den temsilcimiz Gebzespor, yeni sezonun ilk maçında karşılaştığı Maltepespor’u deplasmanda 2-1 yenerek yeni sezona 3 puanla ‘merhaba’ dedi. Yusuf, Ömer, Yavuz, Oğulcan, Savaş, Gafurov, Niko, Oğuz, Serkan, Ercan ve Ufuk ilk 11’yle sahaya çıkan Mor-Menekşeler 11.dakikada Ukraynalı yıldız Niko ile gol perdesini açtı. Sağ kanattan müthiş bir süratle ilerleyip Maltepespor’un tecrübeli stoperi Muhammet Emin Gül’ün sağından atıp solundan geçen Niko, sağ çaprazdan uzak köşeye yerden sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1. 29’da Ufuk Gülez’le ikinci gole çok yaklaşan mor beyazlılar devreye 1-0 üstün girdi. ÖMER KESİCİ 69’DA KIZARDI İkinci yarıya oyunu kendi yarı sahasında kabul ederek başlayan Menekşe, geriye yaslanmasının bedelini ödedi. 52.dakikada Gafurov’dan seken topu önünde bulan Maltepesporlu Caner Çolak, düzgün bir vuruşla maça denge getirdi: 1-1. Bu golden sonra her iki takım da galibiyet golü arayışlarına girerken, 54. dakikada ilk sarı kartını gören Ömer Kesici, 69’da ikinci sarı kartını görerek Gebzespor’u 10 kişi bıraktı. OĞUZ BAŞARAN ŞOV Bir kişi fazla oynayan Maltepespor’un baskısı karşısında dirençli bir savunma yapan Gebzespor’da Oğuz Başaran sahneye çıktı. 79’da Oğuz’un muhteşem çalımlarla ‘al da at’ dercesine yaptığı pası Niko gole çeviremezken, Oğuz Başaran direksiyona bu kez kendi geçti. Kendi hazırladığı pozisyon sonrasında Gafurov’un asistinde ceza sahası yayı üzerinden nefis bir plase vuruş yapan Oğuz Başaran, 10 kişi Menekşe’yi zafere uçuran golü kaydetti: 1-2
HIRS, İSTEK, MÜCADELE, BAŞ KALDIRIŞ VE MUTLU SON…10 KİŞİ MENEKŞE, MALTEPESPOR’U 2-1 DEVİRDİ

BAL temsilcimiz Gebzespor, grubun güçlü takımlarından Maltepespor’u son 27 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta 2-1 devirerek sezona 3 puanla başladı. Hırslı ve mücadeleci futboluyla alkış toplayan Menekşe’yi zafere taşıyan goller Ukraynalı yıldız Niko ve harika futboluyla klasını konuşturan Oğuz Başaran’dan geldi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele den temsilcimiz Gebzespor, yeni sezonun ilk maçında karşılaştığı Maltepespor’u deplasmanda 2-1 yenerek yeni sezona 3 puanla ‘merhaba’ dedi. Yusuf, Ömer, Yavuz, Oğulcan, Savaş, Gafurov, Niko, Oğuz, Serkan, Ercan ve Ufuk ilk 11’yle sahaya çıkan Mor-Menekşeler 11.dakikada Ukraynalı yıldız Niko ile gol perdesini açtı. Sağ kanattan müthiş bir süratle ilerleyip Maltepespor’un tecrübeli stoperi Muhammet Emin Gül’ün sağından atıp solundan geçen Niko, sağ çaprazdan uzak köşeye yerden sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1. 29’da Ufuk Gülez’le ikinci gole çok yaklaşan mor beyazlılar devreye 1-0 üstün girdi.

ÖMER KESİCİ 69’DA KIZARDI

İkinci yarıya oyunu kendi yarı sahasında kabul ederek başlayan Menekşe, geriye yaslanmasının bedelini ödedi. 52.dakikada Gafurov’dan seken topu önünde bulan Maltepesporlu Caner Çolak, düzgün bir vuruşla maça denge getirdi: 1-1. Bu golden sonra her iki takım da galibiyet golü arayışlarına girerken, 54. dakikada ilk sarı kartını gören Ömer Kesici, 69’da ikinci sarı kartını görerek Gebzespor’u 10 kişi bıraktı.

OĞUZ BAŞARAN ŞOV

Bir kişi fazla oynayan Maltepespor’un baskısı karşısında dirençli bir savunma yapan Gebzespor’da Oğuz Başaran sahneye çıktı. 79’da Oğuz’un muhteşem çalımlarla ‘al da at’ dercesine yaptığı pası Niko gole çeviremezken, Oğuz Başaran direksiyona bu kez kendi geçti. Kendi hazırladığı pozisyon sonrasında Gafurov’un asistinde ceza sahası yayı üzerinden nefis bir plase vuruş yapan Oğuz Başaran, 10 kişi Menekşe’yi zafere uçuran golü kaydetti: 1-2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.