İnegöl tamam Sıra Maraş’ta!

Spor 28.09.2018 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İnegöl tamam Sıra Maraş’ta!

KUPADA TUR ATLAYAN DARICA G.B’DE GÖZLER PAZAR GÜNÜNE ÇEVRİLDİ

Kupada üst tura yükselen Darıca Gençlerbirliği’nde gözünü Pazar günü K.Maraşspor ile oynayacağı lig maçına çevirdi. Geçen hafta Fethiyespor deplasmanından ilk 3 puanını hanesine yazdıran sarı yeşilliler, sahasında oynayacağı maçı da kazanarak ligde üst üste 2’nci galibiyetine uzanmak istiyor. DARICA ARA VERMEDİ Galibiyeti bulunmayan ve 2 puanla 16’ncı sırada yer alan K.Maraşspor’u devirerek üst sıralara tırmanmayı hedefleyen sarı yeşilliler dün ara vermeden bu karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi. Saat 11.00’da yapılan antrenmanda İnegölspor maçında ilk 11’de oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken, az süre alan ve forma giymeyen futbolcular ise yaklaşık 1 buçuk saatlik bir çalışma gerçekleştirdi.
KUPADA TUR ATLAYAN DARICA G.B’DE GÖZLER PAZAR GÜNÜNE ÇEVRİLDİ

Kupada üst tura yükselen Darıca Gençlerbirliği’nde gözünü Pazar günü K.Maraşspor ile oynayacağı lig maçına çevirdi. Geçen hafta Fethiyespor deplasmanından ilk 3 puanını hanesine yazdıran sarı yeşilliler, sahasında oynayacağı maçı da kazanarak ligde üst üste 2’nci galibiyetine uzanmak istiyor.

DARICA ARA VERMEDİ

Galibiyeti bulunmayan ve 2 puanla 16’ncı sırada yer alan K.Maraşspor’u devirerek üst sıralara tırmanmayı hedefleyen sarı yeşilliler dün ara vermeden bu karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi. Saat 11.00’da yapılan antrenmanda İnegölspor maçında ilk 11’de oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken, az süre alan ve forma giymeyen futbolcular ise yaklaşık 1 buçuk saatlik bir çalışma gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.