İnşaat malzemesi yardımları sürüyor

Kocaeli 12.11.2016 - 08:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İnşaat malzemesi yardımları sürüyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Büyükşehir, Kartepeli Öz ailesine de çatı malzemesi yardımı yaptı

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Öz’ün çatı tadilatı için malzeme yardımı gerçekleştirildi.   EKİPLER KEŞİF YAPIYOR Daire başkanlığına bağlı ekipler, maddi durumu elverişli olmayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu Kapsamda Büyükşehir Belediyesi’ne başvuruda bulunan Ramazan Öz’e gerekli incelemenin yapılmasının ardından çatı inşaatı malzemesi verildi. Ekipler keşif sürecinde yardım gereken malzemeleri tespit edip, vatandaşa yardım yapıyor. Vatandaşlar bu hizmetle inşaatlarını kolayca yapma fırsatı buluyor.   BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR Büyükşehir tarafından yapılan yardımlar ile çatısına tadilat yapma imkanı bulan Öz, yardımlardan memnun olduğunu belirtti. Öz, ’’Büyükşehir Belediyesi’nin çatı inşaatımıza yardım etmesi bizleri çok mutlu etti. Büyükşehir Belediyemize yapılan bu yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum’’ diye konuştu   5 KALEM MALZEME Büyükşehir ekipleri tarafından 5 kalem malzeme yardımı gerçekleştirildi. Bu kapsamda 90 m2 shingle, 37 adet tabaka, 90 m2membran, 3,20 m3 lambri ve 3.40 m3 kereste yardımı yapıldı.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Büyükşehir, Kartepeli Öz ailesine de çatı malzemesi yardımı yaptı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Öz’ün çatı tadilatı için malzeme yardımı gerçekleştirildi.

 

EKİPLER KEŞİF YAPIYOR

Daire başkanlığına bağlı ekipler, maddi durumu elverişli olmayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu Kapsamda Büyükşehir Belediyesi’ne başvuruda bulunan Ramazan Öz’e gerekli incelemenin yapılmasının ardından çatı inşaatı malzemesi verildi. Ekipler keşif sürecinde yardım gereken malzemeleri tespit edip, vatandaşa yardım yapıyor. Vatandaşlar bu hizmetle inşaatlarını kolayca yapma fırsatı buluyor.

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir tarafından yapılan yardımlar ile çatısına tadilat yapma imkanı bulan Öz, yardımlardan memnun olduğunu belirtti. Öz, ’’Büyükşehir Belediyesi’nin çatı inşaatımıza yardım etmesi bizleri çok mutlu etti. Büyükşehir Belediyemize yapılan bu yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum’’ diye konuştu

 

5 KALEM MALZEME

Büyükşehir ekipleri tarafından 5 kalem malzeme yardımı gerçekleştirildi. Bu kapsamda 90 m2 shingle, 37 adet tabaka, 90 m2membran, 3,20 m3 lambri ve 3.40 m3 kereste yardımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.