İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI KADINLARI UNUTMADI

Gebze 10.03.2018 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI KADINLARI UNUTMADI

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Eskihisar’da bayanlara yönelik bir kahvaltı etkinliği düzenledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcilik Başkanı Ahmet Kadı ve Temsilci Yardımcıları Nuran Gökdemir,  İsmail Keskin’inde hazır  bulunduğu Eskihisar Kahve Diyarı’nda ki programda yönetim kurulu eşleri, bayan inşaat mühendisleri ve üye eşleri katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gündemine ilişkin düzenlenen birliktelikte bayanlar bir arada kahvaltı yaparak sohbet ettiler. İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcilik Başkanı Ahmet Kadı günün anlam ve önemine ilişkin, “Kadınlarımız, çocuklarımız cinsel istismara, şiddete maruz kalmasın diyoruz. Önemli olan bunu istismara uğramayan biri olarak sırf konuşmak adına değil, kadının yaşam kalitesini artıracak faaliyetler ve çalışmalar yaparak sağlamalıyız. Kadının toplum içindeki yeri, saygınlığı, kalitesi, yaşam düzeyindeki nitelikleri artıracak çalışmalar mutlaka hayata geçirilmeli. Aksi halde sadece kadınlar için üzülmeye devam ederiz. Şiddeti, istismarları bitirmek sadece yasalarla, sadece insan bilinçlendirmesi ile sağlanamaz. Kadının sosyal alandaki etkinlikleri, ticaret dünyasındaki etkisi, aile içindeki saygınlığı için tüm ortamlar sağlanmalı kadına yönelik projeler geliştirilmelidir.” dedi. Adnan Ayvaz- Gebze
İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Eskihisar’da bayanlara yönelik bir kahvaltı etkinliği düzenledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcilik Başkanı Ahmet Kadı ve Temsilci Yardımcıları Nuran Gökdemir,  İsmail Keskin’inde hazır  bulunduğu Eskihisar Kahve Diyarı’nda ki programda yönetim kurulu eşleri, bayan inşaat mühendisleri ve üye eşleri katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gündemine ilişkin düzenlenen birliktelikte bayanlar bir arada kahvaltı yaparak sohbet ettiler. İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcilik Başkanı Ahmet Kadı günün anlam ve önemine ilişkin, “Kadınlarımız, çocuklarımız cinsel istismara, şiddete maruz kalmasın diyoruz. Önemli olan bunu istismara uğramayan biri olarak sırf konuşmak adına değil, kadının yaşam kalitesini artıracak faaliyetler ve çalışmalar yaparak sağlamalıyız. Kadının toplum içindeki yeri, saygınlığı, kalitesi, yaşam düzeyindeki nitelikleri artıracak çalışmalar mutlaka hayata geçirilmeli. Aksi halde sadece kadınlar için üzülmeye devam ederiz. Şiddeti, istismarları bitirmek sadece yasalarla, sadece insan bilinçlendirmesi ile sağlanamaz. Kadının sosyal alandaki etkinlikleri, ticaret dünyasındaki etkisi, aile içindeki saygınlığı için tüm ortamlar sağlanmalı kadına yönelik projeler geliştirilmelidir.” dedi.

Adnan Ayvaz- Gebze

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.