İnşaat tarlaya döndü!

Darıca 20.06.2018 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İnşaat tarlaya döndü!

Şubat 2017’de yapımına başlanan Darıca Emniyet Müdürlüğü yeni Hizmet Binası geçen süreç içinde hala başlandığı gibi duruyor. Darıca’nın 2008 yılında ilçe statüsüne geçmesiyle birlikte fiziki yetersizliği nedeniyle yeni bir Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yapılması kararının ardından, Emniyet Teşkilatı’na ait, Bayramoğlu Mahallesi’ndeki arsa inşaat ihalesine çıkarılmış ve geçtiğimiz şubat ayında bir firma bu ihaleyi kazanarak temel atma çalışmalarına başlamıştı.Yaklaşık olarak 3 bin metrekarelik arsada başlayan ve bir kaç ay devam eden inşaat çalışmaları, daha sonra durmuş ve aradan geçen 10 ay  boyunca tek bir çivi dahi çakılmamıştı. Yüklenici firmanın 1 yıl içerisinde anahtar teslim şeklinde bitireceğinin sözünü verdiği Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı, yüklenici firma sahibinin iflas etmesi sonucu ne yazık ki başlandığı gibi kaldı. Kamuoyunun merak ettiği ise, inşaatın tekrar ne zaman başlayacağı ve ne zaman bitirileceği oldu.

Şubat 2017’de yapımına başlanan Darıca Emniyet Müdürlüğü yeni Hizmet Binası geçen süreç içinde hala başlandığı gibi duruyor.

Darıca’nın 2008 yılında ilçe statüsüne geçmesiyle birlikte fiziki yetersizliği nedeniyle yeni bir Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yapılması kararının ardından, Emniyet Teşkilatı’na ait, Bayramoğlu Mahallesi’ndeki arsa inşaat ihalesine çıkarılmış ve geçtiğimiz şubat ayında bir firma bu ihaleyi kazanarak temel atma çalışmalarına başlamıştı.Yaklaşık olarak 3 bin metrekarelik arsada başlayan ve bir kaç ay devam eden inşaat çalışmaları, daha sonra durmuş ve aradan geçen 10 ay  boyunca tek bir çivi dahi çakılmamıştı. Yüklenici firmanın 1 yıl içerisinde anahtar teslim şeklinde bitireceğinin sözünü verdiği Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı, yüklenici firma sahibinin iflas etmesi sonucu ne yazık ki başlandığı gibi kaldı. Kamuoyunun merak ettiği ise, inşaatın tekrar ne zaman başlayacağı ve ne zaman bitirileceği oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.