İnşaat yarım kalınca yardımına Büyükşehir yetişti

Kocaeli 10.11.2015 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İnşaat yarım kalınca yardımına Büyükşehir yetişti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yardıma ihtiyacı olan vatandaşlardan desteğini esirgemiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Başiskele ilçesinde yer alan Aksığın Köyü’nde yaşayan Şemsi Kaplan’a ev yapımında kullanmak üzere malzeme desteği sağladı.   8 KALEM MALZEME          Büyükşehir Belediyesi ekipleri başvuru sonrası malzeme yardımı alan vatandaşa 8 kalem inşaat malzemesi yardımında bulunarak, evi için eksik olan malzemeleri tamamladı. Bu malzemeler içerisinde 2 bin 200 adet kiremit, kereste, 35 m2 kalebodur, 3 galon iç cephe boyası, 11 torba fayans yapıştırıcı, 32 m2 fayans, döşeme tahtası ve 2 galon dış cephe boyası yer alıyor.   BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından evinin önüne kadar götürülen inşaat malzemesini alan Şemsi Kaplan, Büyükşehir’e  çok teşekkür etti. Kaplan, ‘’Büyükşehir’e evin yapımında bizlere yardım ettiği için çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yardıma ihtiyacı olan vatandaşlardan desteğini esirgemiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Başiskele ilçesinde yer alan Aksığın Köyü’nde yaşayan Şemsi Kaplan’a ev yapımında kullanmak üzere malzeme desteği sağladı.

 

8 KALEM MALZEME         

Büyükşehir Belediyesi ekipleri başvuru sonrası malzeme yardımı alan vatandaşa 8 kalem inşaat malzemesi yardımında bulunarak, evi için eksik olan malzemeleri tamamladı. Bu malzemeler içerisinde 2 bin 200 adet kiremit, kereste, 35 m2 kalebodur, 3 galon iç cephe boyası, 11 torba fayans yapıştırıcı, 32 m2 fayans, döşeme tahtası ve 2 galon dış cephe boyası yer alıyor.

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından evinin önüne kadar götürülen inşaat malzemesini alan Şemsi Kaplan, Büyükşehir’e  çok teşekkür etti. Kaplan, ‘’Büyükşehir’e evin yapımında bizlere yardım ettiği için çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.