19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İnşallah Birlikte Devam Ederiz

Kocaeli 25.01.2018 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İnşallah Birlikte Devam Ederiz

CHP’de Pazar günü alternatif Kültür Merkezi’nde saat 10:00’da Yapılacak İl Kadın Kolları Kongresi’nde bir kez daha aday olan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür basın mensupları ile bir araya geldi.

315 kişinin oy kullanma hakkını bulunduğu kongrede 13 yönetim kurulu üyesi, 11 kurultay delegesi seçilecek. Alternatif Kültür Merkezi (Alternaif Tiyatro)da yapılacak olan il kadın kolları kongresine, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse de davet edildi. PEKYÖRÜR’Ü DESTEKLEDİ Pekyörür’ün ardından konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Yaptığımız her şey Cumhuriyet Halk Partisi’nin daha iyiye götürülmesi için oldu. Sevim Hanımla hiçbir kişisel sorunumuz olmadı. Bundan sonra inşallah birlikte devam ederiz. Görev devam etmeyecek arkadaşlarımıza yeni yaşamlarında başarılar dilerim. Yönetime devam edecek arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” diye konuştu. ‘ HERKESTEN ONAY ALDIM’ Adaylığını il binasında açıklayan Pekyörür, “Delegelerin bana verdiği güveni sağladığımı düşünüyorum. Benim tek sevdam Cumhuriyet Halk Partisi. Olur veya olmaz yine buradayım. Kongrelerimiz il basında her zaman yüksek katılımlı olmuştur. Bir arkadaşımız daha aday. Ona da başarılar diliyorum. Adaylığımı il yönetimlerine, yönetimdeki arkadaşlarıma da sordum. Hatta emniyet amirleri bile ‘Başkanım sizinle bir sıkıntımız hiç olmadı. Lütfen tekrar aday olun’ dediler” diyerek her zaman yanlarında olduğunu söylediği İl Başkanı Sarıbay’a da teşekkür etti. ÜYE SAYISINI 2’YE KATLADIK Görevi süresince yaptıklarını anlatan “Benim gibi 2 yılda görevi tamamlayıp seçime giden yok. İnşallah bundan sonra da istikrarla yılmadan kırılmadan küsmeden devam eden bir yönetimimiz olur. Yönetimimiz sürecinde üye sayımızı 5 bin den 9 bine çıkardık. Üyeliklerde kadınların korkmadığını gördüm. Erkekle daha çok korkuyor. Gebze’de kadınları örgütleyememe sorunumuz vardı. Şimdi Gebze’de örgütlenmemiz çok iyi” dedi. Yönetimdeki bazı isimlerin de değişeceğini söyleyen Pekyörür, “Yönetimimiz ilçelerde geldiği için değişiklikleri yine ilçelere soracağız” dedi. PEKYÖRÜR KİMDİR? Sevim Pekyörür 1968 yılında İzmit’e doğdu. Evli ve iki çocuk annesi olan Pekyörür, sivil toplum örgütleri ve derneklerde görev yaptı. CHP’de yerel ve genel seçimlerde Gönüllüler Projesi Koordinatörlüğü olmak üzere CHP’de çeşitli kademelerde görev alan Pekyörür, 26 Haziran 2014 tarihinde yapılan İl kadın Kolları Kongresinde aday olmuştu. İl kadın kolları başkanlığına seçilmeyen Pekyörür, 21 Eylül 2015 tarihinde Kartepe İlçe Kadın Kolları başkanlığına atandı. 5 Aralık’ta yapılan Kartepe İlçe Kadın Kolları seçiminde tekrar aday olmadı.  ,
CHP’de Pazar günü alternatif Kültür Merkezi’nde saat 10:00’da Yapılacak İl Kadın Kolları Kongresi’nde bir kez daha aday olan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür basın mensupları ile bir araya geldi.

315 kişinin oy kullanma hakkını bulunduğu kongrede 13 yönetim kurulu üyesi, 11 kurultay delegesi seçilecek. Alternatif Kültür Merkezi (Alternaif Tiyatro)da yapılacak olan il kadın kolları kongresine, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse de davet edildi.

PEKYÖRÜR’Ü DESTEKLEDİ

Pekyörür’ün ardından konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Yaptığımız her şey Cumhuriyet Halk Partisi’nin daha iyiye götürülmesi için oldu. Sevim Hanımla hiçbir kişisel sorunumuz olmadı. Bundan sonra inşallah birlikte devam ederiz. Görev devam etmeyecek arkadaşlarımıza yeni yaşamlarında başarılar dilerim. Yönetime devam edecek arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” diye konuştu. ‘

HERKESTEN ONAY ALDIM’

Adaylığını il binasında açıklayan Pekyörür, “Delegelerin bana verdiği güveni sağladığımı düşünüyorum. Benim tek sevdam Cumhuriyet Halk Partisi. Olur veya olmaz yine buradayım. Kongrelerimiz il basında her zaman yüksek katılımlı olmuştur. Bir arkadaşımız daha aday. Ona da başarılar diliyorum. Adaylığımı il yönetimlerine, yönetimdeki arkadaşlarıma da sordum. Hatta emniyet amirleri bile ‘Başkanım sizinle bir sıkıntımız hiç olmadı. Lütfen tekrar aday olun’ dediler” diyerek her zaman yanlarında olduğunu söylediği İl Başkanı Sarıbay’a da teşekkür etti.

ÜYE SAYISINI 2’YE KATLADIK

Görevi süresince yaptıklarını anlatan “Benim gibi 2 yılda görevi tamamlayıp seçime giden yok. İnşallah bundan sonra da istikrarla yılmadan kırılmadan küsmeden devam eden bir yönetimimiz olur. Yönetimimiz sürecinde üye sayımızı 5 bin den 9 bine çıkardık. Üyeliklerde kadınların korkmadığını gördüm. Erkekle daha çok korkuyor. Gebze’de kadınları örgütleyememe sorunumuz vardı. Şimdi Gebze’de örgütlenmemiz çok iyi” dedi. Yönetimdeki bazı isimlerin de değişeceğini söyleyen Pekyörür, “Yönetimimiz ilçelerde geldiği için değişiklikleri yine ilçelere soracağız” dedi.

PEKYÖRÜR KİMDİR?

Sevim Pekyörür 1968 yılında İzmit’e doğdu. Evli ve iki çocuk annesi olan Pekyörür, sivil toplum örgütleri ve derneklerde görev yaptı. CHP’de yerel ve genel seçimlerde Gönüllüler Projesi Koordinatörlüğü olmak üzere CHP’de çeşitli kademelerde görev alan Pekyörür, 26 Haziran 2014 tarihinde yapılan İl kadın Kolları Kongresinde aday olmuştu. İl kadın kolları başkanlığına seçilmeyen Pekyörür, 21 Eylül 2015 tarihinde Kartepe İlçe Kadın Kolları başkanlığına atandı. 5 Aralık’ta yapılan Kartepe İlçe Kadın Kolları seçiminde tekrar aday olmadı. 

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.