İnsan boyunu aştı!

Gebze 20.06.2018 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İnsan boyunu aştı!

Darıca’da ki boş arazideki kuru otların yangına neden olması vatandaşları tedirgin ediyor. Küçük bir kıvılcımla bile yanan kuru otlar nedeniyle evlerinin ve araçlarının risk altında olduğunu belirten vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ederek tehlike saçan kuru otların temizlenmesini istedi Boş arazide bulunan kuru otlar yangına neden oluyor. Özellikle yaz aylarında küçük bir kıvılcımla bile bir anda tutuşup yanan kuru otlar, facialara davetiye çıkartıyor. Boyları yaklaşık iki metreye yaklaşan kurumuş otlar, çevresinde bulunan ev ve park halinde bırakılan araçlar için de tehlike oluşturuyor. Boş arazide yer alan kuru otlar nedeniyle tedirgin olduklarını kaydeden vatandaşlar, "Özellikle yaz aylarında kurumuş otlar, bir kıvılcımla bile tutuşup yanabiliyor. Bu tür bir özelliğe sahip olan kuru otların tutuşmasıyla çıkan yangın, ev ve araçlarımıza sıçrayabilir. Bu da yangını faciaya dönüştürebilir. Vatandaşlar olarak kuru otlar nedeniyle tedirginlik yaşıyoruz. Otların en kısa sürede temizlenmesi için belediye yetkilerinden göreve davet ediyoruz" dedi.

Darıca’da ki boş arazideki kuru otların yangına neden olması vatandaşları tedirgin ediyor. Küçük bir kıvılcımla bile yanan kuru otlar nedeniyle evlerinin ve araçlarının risk altında olduğunu belirten vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ederek tehlike saçan kuru otların temizlenmesini istedi

Boş arazide bulunan kuru otlar yangına neden oluyor. Özellikle yaz aylarında küçük bir kıvılcımla bile bir anda tutuşup yanan kuru otlar, facialara davetiye çıkartıyor. Boyları yaklaşık iki metreye yaklaşan kurumuş otlar, çevresinde bulunan ev ve park halinde bırakılan araçlar için de tehlike oluşturuyor.
Boş arazide yer alan kuru otlar nedeniyle tedirgin olduklarını kaydeden vatandaşlar, "Özellikle yaz aylarında kurumuş otlar, bir kıvılcımla bile tutuşup yanabiliyor. Bu tür bir özelliğe sahip olan kuru otların tutuşmasıyla çıkan yangın, ev ve araçlarımıza sıçrayabilir. Bu da yangını faciaya dönüştürebilir. Vatandaşlar olarak kuru otlar nedeniyle tedirginlik yaşıyoruz. Otların en kısa sürede temizlenmesi için belediye yetkilerinden göreve davet ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.