19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İNSANLARIN GÜLÜMSEMEYE İHTİYACI VAR

Gebze 11.03.2019 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İNSANLARIN GÜLÜMSEMEYE İHTİYACI VAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran Gebze’de ziyaretlerde bulundu. Beylikbağı Mahallesi’nde Bitlisliler Derneğini ziyaret ederek, Bitlisli vatandaşların taleplerini dinleyen Başaran, halkçı belediyeciliğin nasıl olması gerektiğinden bahsetti.

Emek Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde Bitlisliler Derneğini ziyaret etti, Bitlisli vatandaşların taleplerini dinledi, halkçı belediyeciliğin nasıl olması gerektiğinden bahsetti. Ekonominin durumundan söz eden Başaran, “Ekonominin kötü gidişatı ortada, sizlerin de neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Halk yoksullukla boğuşurken belediye başkanı zenginlik içerisinde yaşayamayacak belediye başkanının maaşı kentteki nitelikli bir işçiden daha fazla olmayacak” dedi.   UZAK BİR HİZMET ANLAYIŞI OLMAYACAK Yapacaklarının halkın denetiminde olacağını, yapılan her şeyin istenirse halk tarafından tek tek görülebileceğini ifade eden Başaran, halktan uzak bir hizmet anlayışının olamayacağını belirtti. Konuşmasının devamında belediyelerin hizmetlerinden halkın tam anlamıyla faydalanamadığını söyleyen Başaran, “İnsanların ısınmaya, aydınlanmaya, suya ihtiyacı var. Halk bu hizmetlerin faturasını öderken dahi zorlanıyor, belediyenin bu hizmetleri en maliyetsiz yolla ulaştırması gerekiyor” dedi. Halkın yaşam koşullarının zorlaştığı bir dönemde sosyal hayatlarının da önemli olduğu ve belediyenin halkın sosyal yaşamını önemsemesi gerektiğine de değinen Başaran “Hayatında bir sinemaya, bir konsere gidememiş, çocuklarını tiyatro oyununa götürememiş aileler var, bu insanların gülümsemeye ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran Gebze’de ziyaretlerde bulundu. Beylikbağı Mahallesi’nde Bitlisliler Derneğini ziyaret ederek, Bitlisli vatandaşların taleplerini dinleyen Başaran, halkçı belediyeciliğin nasıl olması gerektiğinden bahsetti.

Emek Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reyhan Başaran Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde Bitlisliler Derneğini ziyaret etti, Bitlisli vatandaşların taleplerini dinledi, halkçı belediyeciliğin nasıl olması gerektiğinden bahsetti. Ekonominin durumundan söz eden Başaran, “Ekonominin kötü gidişatı ortada, sizlerin de neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Halk yoksullukla boğuşurken belediye başkanı zenginlik içerisinde yaşayamayacak belediye başkanının maaşı kentteki nitelikli bir işçiden daha fazla olmayacak” dedi.  

UZAK BİR HİZMET ANLAYIŞI OLMAYACAK

Yapacaklarının halkın denetiminde olacağını, yapılan her şeyin istenirse halk tarafından tek tek görülebileceğini ifade eden Başaran, halktan uzak bir hizmet anlayışının olamayacağını belirtti. Konuşmasının devamında belediyelerin hizmetlerinden halkın tam anlamıyla faydalanamadığını söyleyen Başaran, “İnsanların ısınmaya, aydınlanmaya, suya ihtiyacı var. Halk bu hizmetlerin faturasını öderken dahi zorlanıyor, belediyenin bu hizmetleri en maliyetsiz yolla ulaştırması gerekiyor” dedi. Halkın yaşam koşullarının zorlaştığı bir dönemde sosyal hayatlarının da önemli olduğu ve belediyenin halkın sosyal yaşamını önemsemesi gerektiğine de değinen Başaran “Hayatında bir sinemaya, bir konsere gidememiş, çocuklarını tiyatro oyununa götürememiş aileler var, bu insanların gülümsemeye ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.