İntibak ZAManı

02.03.2015 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

İntibak ZAManı

2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar için intibak davası 17 Mart'ta görülecek. Bu duruşmada karar çıkmasını bekleyen emekliler, 'Bize de intibak şart. Artık muradımıza erelim' çağrısı yaptı

İntibak için 2 emekli derneğinin açtığı davalar sürüyor. Bu davalarda sona yaklaşıldı.Türkiye Emekliler Derneği tarafından açılan intibak davası, 15 gün sonra görülecek.Ankara İş Mahkemesi'nde 17 Mart'ta devam edilecek davada, karar verilmesi bekleniyor.İşçi, Memur ve Bağ- Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz'ün açtığı intibak davasına da 29 Nisan'da devam edilecek. Öz'ün 2013'te açtığı davanın da bu duruşmada karara bağlanması isteniyor. Mahkemelerden çıkacak intibak kararı, 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlara intibak yolunu açacak. İntibak ile ilgili gelişmeleri duyuran TAKVİM'e emeklilerden telefon yağıyor. İşte emeklilerin açıklamaları: 'TORBAYA EKLENSİN' * 2000 yılından önce emekli olanlar intibak zammı aldı. Bizimle aynı şartlarda emekli olmalarına karşın, intibakla maaşları bizimkini geçti. Eşit maaş için 2000 yılı ve sonrasında emekli olanların da intibak zammı alması şart.  * 2000 yılının başında emekli oldum. Benden 1 ay önce emekli olan, intibak zammı aldı. Benim suçum ne? Mahkemeden olumlu karar çıkacağından umutluyum. Çünkü bu talebimizde haklıyız.  * Yeni bir torba yasa hazırlığı yapılıyormuş. Bu torbaya intibak düzenlemesi eklensin.  * İntibak için umudumuzu davalara bağladık. Ancak bilirkişi raporları nedeniyle bir türlü sonuçlanmıyor. Tam 'Karar çıkacak' derken, raporlar nedeniyle süreç uzuyor. Artık davalar sonuçlansın. Süreç uzamasın. İntibak kararı bir an önce çıksın. Emekliler muradına ersin.
2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar için intibak davası 17 Mart'ta görülecek. Bu duruşmada karar çıkmasını bekleyen emekliler, 'Bize de intibak şart. Artık muradımıza erelim' çağrısı yaptı

İntibak için 2 emekli derneğinin açtığı davalar sürüyor. Bu davalarda sona yaklaşıldı.Türkiye Emekliler Derneği tarafından açılan intibak davası, 15 gün sonra görülecek.Ankara İş Mahkemesi'nde 17 Mart'ta devam edilecek davada, karar verilmesi bekleniyor.İşçi, Memur ve Bağ- Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz'ün açtığı intibak davasına da 29 Nisan'da devam edilecek. Öz'ün 2013'te açtığı davanın da bu duruşmada karara bağlanması isteniyor. Mahkemelerden çıkacak intibak kararı, 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlara intibak yolunu açacak. İntibak ile ilgili gelişmeleri duyuran TAKVİM'e emeklilerden telefon yağıyor. İşte emeklilerin açıklamaları:

'TORBAYA EKLENSİN'
* 2000 yılından önce emekli olanlar intibak mı aldı. Bizimle aynı şartlarda emekli olmalarına karşın, intibakla maaşları bizimkini geçti. Eşit maaş için 2000 yılı ve sonrasında emekli olanların da intibak zammı alması şart. 

*
 2000 yılının başında emekli oldum. Benden 1 ay önce emekli olan, intibak zammı aldı. Benim suçum ne? Mahkemeden olumlu karar çıkacağından umutluyum. Çünkü bu talebimizde haklıyız. 

Yeni bir torba yasa hazırlığı yapılıyormuş. Bu torbaya intibak düzenlemesi eklensin. 

İntibak için umudumuzu davalara bağladık. Ancak bilirkişi raporları nedeniyle bir türlü sonuçlanmıyor. Tam 'Karar çıkacak' derken, raporlar nedeniyle süreç uzuyor. Artık davalar sonuçlansın. Süreç uzamasın. İntibak kararı bir an önce çıksın. Emekliler muradına ersin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.