İntihar etti, organlarıyla hayat verecek

Gebze 01.12.2016 - 18:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İntihar etti, organlarıyla hayat verecek

Gebze'de 30 yaşındaki Ahmet Arslan, kız arkadaşının ayrılmak istemesi üzerine tabancayla başına ateş etti. Arslan'ın organları 5 kişiye hayat verecek.

Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Arslan'ın ailesi organlarını bağışladı. Ahmet Arslan'ın kalbi, karaciğeri, korneası ve böbrekleri operasyonla alınarak hastalara nakledilmek üzere İstanbul ve Kocaeli'deki hastanelere götürüldü. Gebze'de Yenikent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ahmet Arslan kız arkadaşının ayrılmak istemesi nedeniyle tartıştı. Ahmet Arslan kız arkadaşının gözleri önünde başına dayadığı tabancayı ateşledi. 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Ahmet Arslan Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Arslan buradan Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ahmet Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Ahmet Arslan'ın ailesinin organ bağışını kabul etmesi üzerine operasyon için hazırlık yapıldı. İstanbul'dan operasyon için bu sabah gelen ekip, ameliyata girdi. Ahmet Arslan'ın kalbi, karaciğeri, korneası ve böbrekleri alındı. Arslan'ın kalp, karaciğer ve böbreklerinin İstanbul'da bulunan hastanelerdeki hastalara, korneasının ise Kocaeli'de bir hastanede hastaya nakledileceği bildirildi.  
Gebze'de 30 yaşındaki Ahmet Arslan, kız arkadaşının ayrılmak istemesi üzerine tabancayla başına ateş etti. Arslan'ın organları 5 kişiye hayat verecek.


Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Arslan'ın ailesi organlarını bağışladı. Ahmet Arslan'ın kalbi, karaciğeri, korneası ve böbrekleri operasyonla alınarak hastalara nakledilmek üzere İstanbul ve Kocaeli'deki hastanelere götürüldü.
Gebze'de Yenikent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ahmet Arslan kız arkadaşının ayrılmak istemesi nedeniyle tartıştı. Ahmet Arslan kız arkadaşının gözleri önünde başına dayadığı tabancayı ateşledi. 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Ahmet Arslan Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Arslan buradan Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ahmet Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
Ahmet Arslan'ın ailesinin organ bağışını kabul etmesi üzerine operasyon için hazırlık yapıldı. İstanbul'dan operasyon için bu sabah gelen ekip, ameliyata girdi. Ahmet Arslan'ın kalbi, karaciğeri, korneası ve böbrekleri alındı. Arslan'ın kalp, karaciğer ve böbreklerinin İstanbul'da bulunan hastanelerdeki hastalara, korneasının ise Kocaeli'de bir hastanede hastaya nakledileceği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.