19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İNTİHARIN GENEL PROVASI GEBZE’DE SAHNELECEK!

Gebze 23.12.2018 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İNTİHARIN GENEL PROVASI GEBZE’DE SAHNELECEK!

2018-2019 döneminin geride kalan beş aylık sürecinde çok sayıda konser, tiyatro, söyleşi, sohbete imza atan BİLKAR, 2019’a da hızlı girecek.

2018-2019 döneminin geride kalan beş aylık sürecinde çok sayıda konser, tiyatro, söyleşi, sohbete imza atan BİLKAR, 2019’a da hızlı girecek. Tiyatroadam'ın eğlenceli, coşkulu tarzı ve yüksek performansıyla, gizemini oyunun sonuna kadar koruyan şaşırtıcı bir macera oyunu 'İntiharın Genel Provası', ikinci sezonda Gebze’de de perde açacak. Bugüne kadar 60’ı aşkın kez sahnelenen oyun 09 Ocak 2019 Çarşamba günü akşamı 19.30’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. SARSICI BİR SİSTEM ELEŞTİRİSİ Duşan Kovaçeviç' in yazdığı, Bilge Emin'in çevirisini yaptığı ve Emrah Eren'in yönettiği, 'İntiharın Genel Provası'ında kişilerin içinde bulunduğu dramatik, komik ve yer yer trajik durumları ustaca yorumlayan oyuncular; Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk bugüne kadarki sahne performansları ile tiyatro otoriterlerinin takdirini topladı.'İntiharın Genel Provası', 20. yüzyılın Balkanlar'dan çıkmış en keskin kalemlerinden biri olarak anılan, aynı zamanda Emir Kustrika'nın "Underground" filminin de senaristi Duşan Kovaçeviç'in kendine has üslubuyla, kara mizah tarzında kaleme aldığı, alaycı ve sarsıcı bir sistem eleştirisi.  
2018-2019 döneminin geride kalan beş aylık sürecinde çok sayıda konser, tiyatro, söyleşi, sohbete imza atan BİLKAR, 2019’a da hızlı girecek.

2018-2019 döneminin geride kalan beş aylık sürecinde çok sayıda konser, tiyatro, söyleşi, sohbete imza atan BİLKAR, 2019’a da hızlı girecek. Tiyatroadam'ın eğlenceli, coşkulu tarzı ve yüksek performansıyla, gizemini oyunun sonuna kadar koruyan şaşırtıcı bir macera oyunu 'İntiharın Genel Provası', ikinci sezonda Gebze’de de perde açacak. Bugüne kadar 60’ı aşkın kez sahnelenen oyun 09 Ocak 2019 Çarşamba günü akşamı 19.30’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

SARSICI BİR SİSTEM ELEŞTİRİSİ

Duşan Kovaçeviç' in yazdığı, Bilge Emin'in çevirisini yaptığı ve Emrah Eren'in yönettiği, 'İntiharın Genel Provası'ında kişilerin içinde bulunduğu dramatik, komik ve yer yer trajik durumları ustaca yorumlayan oyuncular; Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk bugüne kadarki sahne performansları ile tiyatro otoriterlerinin takdirini topladı.'İntiharın Genel Provası', 20. yüzyılın Balkanlar'dan çıkmış en keskin kalemlerinden biri olarak anılan, aynı zamanda Emir Kustrika'nın "Underground" filminin de senaristi Duşan Kovaçeviç'in kendine has üslubuyla, kara mizah tarzında kaleme aldığı, alaycı ve sarsıcı bir sistem eleştirisi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.