“İntikam Soğuk Duş” yakında sinemaseverlerle buluşacak!

Kültür-Sanat 17.08.2020 - 14:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İntikam Soğuk Duş” yakında sinemaseverlerle buluşacak!

GEBZELİ YÖNETMENDEN İKİNCİ FİLM

Gebzeli yönetmen Engin Akyıldırım tarafından çekilen 2.filmi ‘İntikam Soğuk Duş’ gösterim tarihi belli oldu. 28 Ağustos’ta gösterime girecek olan filmin fragmanı tüm sinemaseverleri tarafından büyük heyecan uyandırdı. Yönetmen Engin Akyıldırım tarafından çekilen “İntikam Soğuk Duş” adlı sinema filminin çekimleri Bursa’nın İnegöl ilçesinde tamamlandı. Bu film Akyıldırım’ın, ‘Me Nokta Ali’den sonra çektiği ikinci sinema filmi olması da ayrıca önem arz ediyor.  “İntikam Soğuk Duş” filminin başrolünde Gümrah Tolu oynadığı filmin diğer rollerde ise; Alpay Atilla, Sezen Aşırt, Hakan Türkyılmaz, Muhammet Toy, Murad Emirhan, Hediye Erdoğan, Nafiye Dinç, Mustafa Duman, Sefa Ok, Cem Özlük, Basri Sırtutan ve Erol Taşçı yer alıyor. Başarılı Yapım ilgili konuşan filmin yönetmeni Engin Akyıldırım, film çekimlerinin Bursa’nın İnegöl ilçesi ve ona bağlı Çavuşköy’de tamamlandığını ifade etti. Başarılı Bir Sinematografik Anlatımla Adından da anlaşılacağı üzere etkiliyeci bir konuya sahip olduğunu söyleyen  yönetmen Engin Akyıldırım, “Başarılı ve profesyonel bir teknik ekiple filmimizin çekimlerini gerçekleştirdik. Her biri kendi kulvarında başarılı olan bir ekip çok başarılı bir iş çıkarttı. Filmimiz bir intikam öyküsünü anlatıyor. Sinematografik anlatım ve başarılı atmosferiyle güzel bir sürpriz sonla tamamlanıyor. Başarılı bir çalışma çıkardığımızı düşünüyoruz. Tüm ekibim adına teşekkürlerimiz sunarım.”
GEBZELİ YÖNETMENDEN İKİNCİ FİLM

Gebzeli yönetmen Engin Akyıldırım tarafından çekilen 2.filmi ‘İntikam Soğuk Duş’ gösterim tarihi belli oldu. 28 Ağustos’ta gösterime girecek olan filmin fragmanı tüm sinemaseverleri tarafından büyük heyecan uyandırdı. Yönetmen Engin Akyıldırım tarafından çekilen “İntikam Soğuk Duş” adlı sinema filminin çekimleri Bursa’nın İnegöl ilçesinde tamamlandı. Bu film Akyıldırım’ın, ‘Me Nokta Ali’den sonra çektiği ikinci sinema filmi olması da ayrıca önem arz ediyor.  “İntikam Soğuk Duş” filminin başrolünde Gümrah Tolu oynadığı filmin diğer rollerde ise; Alpay Atilla, Sezen Aşırt, Hakan Türkyılmaz, Muhammet Toy, Murad Emirhan, Hediye Erdoğan, Nafiye Dinç, Mustafa Duman, Sefa Ok, Cem Özlük, Basri Sırtutan ve Erol Taşçı yer alıyor. Başarılı Yapım ilgili konuşan filmin yönetmeni Engin Akyıldırım, film çekimlerinin Bursa’nın İnegöl ilçesi ve ona bağlı Çavuşköy’de tamamlandığını ifade etti.

Başarılı Bir Sinematografik Anlatımla

Adından da anlaşılacağı üzere etkiliyeci bir konuya sahip olduğunu söyleyen  yönetmen Engin Akyıldırım, “Başarılı ve profesyonel bir teknik ekiple filmimizin çekimlerini gerçekleştirdik. Her biri kendi kulvarında başarılı olan bir ekip çok başarılı bir iş çıkarttı. Filmimiz bir intikam öyküsünü anlatıyor. Sinematografik anlatım ve başarılı atmosferiyle güzel bir sürpriz sonla tamamlanıyor. Başarılı bir çalışma çıkardığımızı düşünüyoruz. Tüm ekibim adına teşekkürlerimiz sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.